Plaje pentru nudistii romani, la Marea Neagra

Marti, 29 Iulie 2008, ora 15:05
120486 citiri
Plaje pentru nudistii romani, la Marea Neagra

Turistii care aleg sa-si petreca vacanta ori doar week-end-ul pe litoralul romanesc pot sa stea la soare fara haine pe cateva plaje din statiuni ori in afara lor.

Sulina

Plaja din Sulina poate fi frecventata si de calatorii care aleg sa stea la soare si sa faca baie in mare fara costum de baie. Aici nu se afla o plaja delimitata pentru nudisti, dar acestia sunt bineveniti pentru ca spatiul este larg, iar oamenii putini.

Sfantu Gheorghe

Despre plaja din Sfantu Gheorghe am mai scris cand prezentam un top al plajelor salbatice. Si aici plaja este foarte lunga si prietenoasa cu practicantii nudismului. Singura problema ramane accesul dificil, dar acesta garanteaza si un plus de intimitate.

Gura Portitei

La Gura Portitei se ajunge ceva mai usor fata de destinatiile amintite anterior. Lasati masina la Jurilovca, treceti lacul cu barca si, imediat dupa complexul turistic unde nudismul nu este permis, se intinde o plaja lunga, putin lata, unde foarte rar se vede cate un suflet de om. Puteti face nudism in deplina liniste.

Vadu si Corbu

Desi in ultima vreme aceste localitati sunt intens promovate, inca este putina lume pe plajele cu aer salbatic din Vadu si Corbu. Nudistii pot sta fara grija la soare. Anul viitor, s-ar putea sa nu mai fie valabile aceste destinatii pentru naturisti, daca va continua dezvoltarea turismului in Vadu si Corbu.

Mamaia

Desi Mamaia este o statiune foarte mare, aici nu exista o plaja dedicata pentru nudisti. Singurul loc unde se putea face plaja era intre Navodari si Mamaia, dar aici zona s-a dezvoltat destul de mult. Turistii care fac nudism aici nu mai au intimitate, asa incat ati putea alege o alta destinatie.

Eforie Nord

In Eforie Nord exista o bucata de plaja pentru nudisti, cu o veche traditie in randul celor care vin aici in vacanta. De asemenea, pe bucata de plaja dintre Eforie Nord si Eforie Sud se mai poate face nudism, fara prea multa intimitate, din cauza multiplelor constructii care au aparut.

Costinesti

Puteti face nudism si la Costinesti in locul cunoscut sub numele de Golful Francezului. Plaja nu este foarte mare, iar accesul se face pe un drum de tara ori pe plaja, facand dreapta la Hotelul Forum.

2 Mai si Vama Veche

Nudistii si textilistii se amesteca in cele doua localitati pe bucati tot mai mici de plaja. In Vama Veche, rareori se mai vad nudisti in mijlocul asezarii (ma feresc sa spun statiune, desi Vama cam asta a devenit). Daca va aflati in Vama Veche si vreti sa aveti intimitate pe plaja, mergeti catre margini ori pe bucata de nisip dintre 2 Mai si Vama.

Din prezentarea noastra, retineti ca nu prea exista plaje destinate doar nudistilor, ci zone salbatice ori plaje mixte. Cele mai placute raman plajele din afara asezarilor, unde nudistii sunt cu adevarat feriti de priviri indiscrete.

Marea Britanie sfătuiește Ucraina să apere estul și să se concentreze pe atacurile asupra Crimeei
Marea Britanie sfătuiește Ucraina să apere estul și să se concentreze pe atacurile asupra Crimeei
În timpul unei vizite în Ucraina, ministrul britanic al Apărării Grant Shapps și comandantul armatei britanice Tony Radakin au oferit sfaturi conducerii politice și comandanților militari cu...
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
#nudism, #plaja, #Marea Neagra, #Eforie Nord, #Vama Veche, #2 mai, #Corbu, #vadu, #sulina , #camping europa