Valentine's Day in orasul muzicii - Viena

Joi, 14 Ianuarie 2010, ora 07:49
1923 citiri
Valentine's Day in orasul muzicii - Viena
Foto: foto-julius

Una dintre cele mai frumoase capitale europene, Viena, intampina indragostitii cu atractii deosebite si nenumarate: magnificul Hofburg, intinsul Palat Schonbrunn, renumitul parc de distractii Prater, eleganta Ringstrasse sau Kartner Strasse, zona de shopping Mariahilfer si centrul comercial Sud reprezinta doar o mica parte din ceea ce are de oferit acest oras de Valentine's Day.

Orasul este renumit si pentru muzica sa pe toate gusturile, de la opera la jazz sau de la Strauss la muzica pop.

Astfel, odata ajunsi aici, Agentia Dacris Travel va invita sa sarbatoriti un weekend de vis in orasul muzicii si sa incheiati in mod perfect ziua de Valentine's Day la Balul Johann Strauss.

Va veti bucura de romantismul unui adevarat bal vienez in atmosfera si ambianta magnifica a Kursalonului - una dintre cele mai frumoase sali de festivitati din Viena si adevarata casa a concertelor lui Strauss. Puteti lua lectii de dans de la instructorii profesionisti sau pur si simplu sa va relaxati la un pahar de vin in "disco lounge".

Perioada weekendului este 12-15 februarie, cazare 3 nopti la hotel 3 sau 4 stele in camera dubla cu mic dejun, zbor dus-intors cu compania Blue Air, taxe incluse (exceptie bagaj de cala care este optional).

Daca doriti sa mergeti la hoteluri de trei stele, puteti opta pentru Fuerst Metternich, NH Belevedere sau Savoy Garni, pentru 270 euro/pers/camera dubla/3 nopti/mic dejun.

In materie de hoteluri de patru stele puteti alege dintre Kummer Hotel, HH Atterseehaus sau NH Wien, pentru 280 euro/pers/camera dubla/3 nopti/mic dejun. Tariful nu include taxa de rezervare 5 euro/adult si asigurarea medicala. De asemenea, oferta este valabila pentru cotatia la zbor din 13 ianuarie 2010.

Atractiile excursiei vor fi ceremonia traditionala de deschidere a Balului, dansuri si muzica clasica din trecut pana in prezent, workshop-uri de dans cu instructori profesionisti, spectacolul de la miezul noptii, disco lounge si cina cu 3 feluri de mancare si bauturi.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Valentines Day Viena, #Viena Ziua Indragostitilor , #camping europa