Cele mai frumoase statiuni romantice ale lumii (Galerie foto)

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 08:36
5376 citiri
Cele mai frumoase statiuni romantice ale lumii (Galerie foto)

Atunci cand doi oameni se iubesc, nu le mai trebuie nimic altceva pentru a fi fericiti. Cand ei mai au si sansa de a-si petrece luna de miere intr-un loc absolut mirific, li se va parea ca se afla in paradis.

Fie ca tocmai te-ai casatorit sau pur si simplu vrei sa stai cu persoana iubita si sa te relaxezi undeva departe, intr-un loc romantic, poti alege una dintre variantele sugerate de BBC:

Chiva-Som, Hua Hin, Thailanda: regii din Thailanda au ales acest loc pentru palatele lor de vara, datorita numeroaselor gradini, lacuri, verdeata si liniste.

Dupa ce esti intampinat cu ceai, personalul de la orice hotel te va ajuta sa iti stabilesti un program cat mai interesant, care sa cuprinda ore de gatit, meditatie, yoga, tai chi, masaj cu uleiuri din diferite plante si alte tratamente menite sa te rasfete.

Statiunea Pueblo Bonito Pacifica, Cabo San Lucas: acest complex ce are 154 de camere ofera cuplurilor plaje intinse de nisip fin, curat. Asteapta-te ca patul tau amplasat pe plaja, cu panze care sa te fereasca de insecte sau razele prea dure ale soarelui. Ai si 2 piscine cu apa incalzita, in care poti face baie si noaptea, un teren de tenis, muzica subacvatica si o gradina de cactusi.

Couples Sans Souci, Ocho Rios, Jamaica: cea mai mare grija in acest centru va fi ce varianta sa alegi mai intai pentru a-ti rasfata simturile. Poti opta pentru o cabana de unde sa observi apa turcoaz a marii, in timp ce ti se face masaj, sau sa stai intr-un jacuzzi cu prietenii si sa lasi apa sa iti incante corpul. Poti explora recife de corali sau te poti bucura de mancarea locala.

Excellence Punta Cana, Republica Dominicana: paduri de cocotieri inconjoara statiunea, in interiorul ei existand 10 restaurante superbe din care sa alegi, piscine nenumarate, cursuri de yoga, de calarie, hamace in care sa te odihnesti la umbra atunci cand iti este prea cald si in care sa stai seara sa privesti stelele.

Royal Davui Island Resort, Fiji: aceasta statiune este atat de izolata de restul lumii incat poti ajunge acolo doar cu elicopterul sau cu barca. Se afla in sudul Oceanului Pacific si se aseamana izbitor cu ideea pe care o au oamenii despre paradis. Bucura-te de compania delfinilor si a broastelor testoase gigant.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#destinatii romantice, #statiuni romantice, #sugestii destinatii romantice, #statiuni romantice lume, #locuri romantice , #destinatii