Cele mai inspirate destinatii de vacanta din 2012 (Galerie foto)

Miercuri, 07 Noiembrie 2012, ora 11:22
4564 citiri
Cele mai inspirate destinatii de vacanta din 2012 (Galerie foto)

Dupa munca si stres, oamenii simt nevoia sa se si relaxeze, asa ca trebuie sa existe locuri unde sa se simta ca in paradis, sa nu mai aiba nicio grija si tot ce ii inconjoara sa ii rasfete.

Iata care sunt cele mai potrivite asemenea destinatii pentru 2012, potrivit voturilor cititorilor revistei de turism Conde Nast Traveler:

In Marea Bariera de Corali, Insula Hamilton, se afla Qualia, un loc unde te poti relaxa cum nu ai facut-o vreodata. Atat camerele, cat si serviciile oferite, mancarea, locul, arhitectura si activitatile posibile au obtinut punctajul maxim de la votanti.

Casa de vacanta din Kauri Cliffs, Northland, care se inchiriaza, a primit si ea punctaj maxim aproape pentru toate criteriile de evaluare. Numai locul in care e amplasata a primit 95,2.

Palazzo Avino, din Ravello, este si el perfect ca asezare, oferind tot confortul necesar. Foarte putin ar mai trebui lucrat la capitolele servicii si mancare, dar si acestea sunt aproape de nota maxima.

Centrul de recreere Four Seasons, din Bora Bora, este si el impecabil. Activitatile si mancarea sunt putin limitate, tinand cont ca e vorba de o insula, dar cu siguranta nu te vei plictisi de rasfatul si luxul de aici.

In inima unui oras vibrant precum Shanghai se afla Ritz-Carlton. Privelistea este una uluitoare si, chiar daca se afla in oras, ambientul duce cu gandul la relaxare.

La Oberoi Udaivilas, in Udaipur, Rajasthan, pe tarmurile lacului Pichola, vei crede ca ai ajuns in paradis. Beneficiezi de piscina privata, priveliste catre lac si oras, iar decorul este de exceptie, cu bai victoriene.

La Auberge du Soleil, in Napa, California, te asteapta spa-uri, camere luxoase, piscine mari si curate, vinarii, locuri pentru degustat branza si restaurante axate pe dieta mediteraneana. Terasele sunt incalzite, in serile racoroase.

In Hotelul Santa Caterina, din Amalfi, Italia, te vei relaxa plimbandu-te in gradini si livezi de citrice. Camerele sunt foarte vesele, colorate si cu ceramica traditionala.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#destinatii vacanta luxoase, #cazare spa locatii luxoase, #statiuni luxoase lume, #destinatii lux concediu poze , #destinatii