De ce sa te muti in Uruguay la pensie sau chiar acum

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 22:28
17143 citiri
De ce sa te muti in Uruguay la pensie sau chiar acum

Probabil ca atunci cand iti imaginezi zilele de pensie, te gandesti ca vei sta in casa in fiecare zi, plictisindu-te de moarte. Cum oamenii sunt liberi sa faca ce vor, poti sa alegi asta, dar poti foarte bine sa traiesti cei mai frumosi ani din viata ta, retragandu-te in Uruguay.

Poate ca nu este cea mai ieftina locatie, dar cu siguranta este una dintre cele mai bune pentru anii varstei a treia, conform Business Insider. Spre deosebire de alte tari din America Latina, are un guvern stabil, o economie puternica si o reputatie buna in ceea ce priveste siguranta personala. In plus, oamenii sunt calzi si primitori.

Procesul de obtinere a rezidentei este simplu, caci nu multi sunt aceia care sunt acolo din mosi stramosi. Mai toti locuitorii au bunici si strabunici din Italia, Spania, Portugalia, Franta, Irlanda, Germania. Toti acesti imigranti s-au indragostit de zonele de coasta frumoase si bogate, marea superba si fructele de mare delicioase, pamantul fertil, in care cresc cereale din abundenta si vita de vie din care iese unul dintre cele mai gustoase vinuri din lume.

Uruguay este cunoscut pentru productia sa ridicata de grane si pentru carnea de vita frageda, crescuta natural, cu iarba.

Raiul imigrantilor

De la muzica la mancare, influenta europeana se face simtita. Vei putea vizita orase cu arhitectura veche si vei fi uimit sa vezi ca chiar chipurile oamenilor au ceva special. Sunt sate intregi personalizate de italieni, elvetieni sau germani.

Intr-unul dintre aceste sate, langa granita cu Argentina si Brazilia, locuit cu preponderenta de irlandezi, aproape toata lumea este roscata.

Un lucru interesant este ca aici se afla si cea mai mare aglomerare de persoane stangace din intreaga lume. Se spune ca acest lucru denota o creativitate dezvoltata, fapt ce nu poate fi contrazis, caci locuitorii Uruguay-ului sunt cu siguranta plini de resurse si foarte deschisi in gandire.

Profesorii spun ca in loc sa-si oblige elevii sa scrie cu mana dreapta, ii lasa sa faca cum simt. De fapt, acesta este alt lucru pe care il vei invata in aceasta tara: toleranta.

Indiferent de culoarea pielii, origine si mentalitate sau orientari, aici vei fi inteles si integrat, fara sa ti se puna prea multe intrebari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Uruguay vacanta, #Uruguay cultura oameni, #Uruguay vizitat sfaturi, #Uruguay destinatie vacanta, #Uruguay imigranti , #destinatii