Descopera Bansko - una dintre cele mai spectaculoase si moderne statiuni

Advertorial
Luni, 17 Decembrie 2018, ora 11:52
9392 citiri
Descopera Bansko - una dintre cele mai spectaculoase si moderne statiuni
Foto: CC0 Creative Commons

Daca esti in cautarea unei vacante perfecte, atunci Bansko detine reteta pentru a avea parte de o experienta cat mai deosebita si de neuitat. Statiunea de schi de la Bansko este una care are foarte multe de oferit.

Incepand de la istorie, traditie si pana la cele mai delicioase preparate culinare, hoteluri de la 2 pana la 5 stele, pensiuni, magazine de suveniruri si centre spa, le are pe toate.

Cel putin in ultimii ani a devenit destinatia preferata a turistilor din intreaga lume iar acest lucru nici nu ar trebui sa mire pe nimeni.

Ospitalitatea, peisajele superbe si posibilitatile nenumarate de petrecere a timpului liber reprezinta aspecte pe care nu le poti gasi cu una cu doua acasa.

Pasionatii de schi au toate motivele de bucurie intrucat aici vor gasi partii foarte bine amenajate iar tunurile de zapada, in numar de 44 functioneaza in tot sezonul si chiar mai mult de atat, astfel incat sa va puteti bucura de zapada pentru cat mai mult timp posibil.

Bansko este si locatia ideala pentru vacante in familie intrucat nici cei mici nu au fost uitati in ceea ce priveste distractia. Se pot bucura de piscinele interioare amenajate special pentru ei, dar si de activitatile distractive pregatite de personalul hotelurilor si pensiunilor.

Intr-o vacanta Bansko nimeni nu se plictiseste si acesta este un adevar. Toata lumea poate sa se bucure de tot ceea ce are mai bun de oferit statiunea iar preturile sunt croite pentru orice buzunar.

Indiferent daca esti in cautarea unei vacante de lux sau iti doresti sa te bucuri de toate acestea la un pret accesibil, la Bansko vei putea sa gasesti tot ceea ce cauti.

Cu siguranta nu veti fi dezamagiti, iar din vacanta va veti intoarce cu cele mai frumoase amintiri cu putinta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#vacanta Bansko, #partie Bansko , #destinatii