Destinatii incredibile, despre care foarte putini turisti stiu (Galerie foto)

Luni, 21 Martie 2016, ora 08:15
15446 citiri
Destinatii incredibile, despre care foarte putini turisti stiu (Galerie foto)
Foto: Facebook/Giola

Sigur ca o data in viata, macar, ar trebui sa vezi Turnul Eiffel, Big Benul sau Turnul din Pisa. Insa exista in lume si alte locuri ce merita vizitate, fiind macar la fel de pitoresti. In plus, acestea au avantajul de a nu fi calcate de prea multi turisti, asa ca vei simti din plin aerul locului.

Business Insider a realizat un top al "nestematelor" inca nedescoperite de prea multi turisti.

O prima sugestie este "Plaja ascunsa" din insulele Marieta. Lasand la o parte plaja pustie si apele transparente, e un loc extrem de izolat, unde se poate ajunge doar inotand sau mergand cu canoea printr-un tunel destul de lung. Claustrofobii nu vor ajunge aici niciodata.

Foto: Facebook/Marieta Islands Hidden Beach

Huacachina, in Peru, este o alta propunere, o oaza in mijlocul desertului Atacama, la cinci ore de Lima. Candva o destinatie pentru cei foarte bogati, pentru clasa superioara, care se imbaia in lac pentru ca se credea ca apele sunt tamaduitoare, Huacachina a devenit acum un loc de popas pentru calatorii insetati si incinsi de soarele desertului. Dupa ce s-au odihnit, turistii se pot da cu placa pe nisip.

Cum arata oaza cu 96 de locuitori din mijlocul unuia dintre cele mai aride deserturi (Galerie foto)

Asezarea de nici 100 de suflete are mai multe hoteluri, magazine si chiar o biblioteca.

Foto: Facebook/Huacachina/Polaris Movere

Poate ca Bosnia si Herzegovina nu se afla pe agenda vacantei tale, insa ar trebui. Mama-Natura isi arata din plin generozitatea aici. Iar cand te saturi de admirat privelisti, mergi la Blagaj Tekke, o manastire unde vei fi poftit la o bautura rece, pe care o poti savura in timp ce privesti de-a lungul raului Buna. Panorama face toata oasteneala drumului.

Foto: Facebook/Blagaj Tekke Fidan

Daca drumurile te poarta in Australia, fa tot posibilul sa vezi Lacul Hillier, de un roz greu de imaginat. Apa isi mentine culoarea intregul an, ba chiar si daca e imbuteliata. Nu se stie cu exactitate ce da nuanta acestei ape, dar se banuieste ca poate fi vorba despre nivelul mare de sare si bacteriile care o populeaza.

Zece lacuri incredibile din toata lumea (Galerie foto)

Foto: Facebook/Lake Hillier

In parcul national Thingvellir, in Islanda, se afla unul dintre putinele locuri din lume unde poti inota intre doua continente. Nu doar ca aici sunt unele dintre cele mai clare ape, dar la un moment dat, placile sunt atat de apropiate incat poti atinge cate una cu fiecare brat intins.

Foto: Facebook/Silfra Fissure/Rene Reichle

Giola, in Grecia, e ca o piscina naturala, aflata in regiunea Astris. Nu se ajunge foarte usor aici, insa merita efortul, spun cei care au vizitat regiunea si au inotat in apele extrem de calme si ireal de transparente.

Idei de vacanta: Cele mai frumoase plaje din lume (Galerie foto)

Foto: Facebook/Giola

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#destinatii inedite vacanta, #destinatii vacanta putini turisti, #destinatii necunoscute vacanta poze , #destinatii
Comentarii