Destinatii turistice pentru primavara in SUA si Caraibe (Galerie foto)

Duminica, 17 Martie 2013, ora 13:31
5120 citiri
Destinatii turistice pentru primavara in SUA si Caraibe (Galerie foto)

Primavara se apropie, iar o vacanta dupa atatea luni de iarna este binevenita. Daca vrei sa pleci in Statele Unite ale Americii sau in Caraibe si nu stii ce destinatie sa alegi, poti afla mai multe lucruri despre cateva locuri situate in zonele respective.

Business Insider a analizat mai multe destinatii din SUA si Caraibe, din punct de vedere al costurilor, activitatii si sigurantei vizitatorilor.

Acapulco, Mexic

O vacanta in Acapulco presupune costuri destul de mici, pentru ca violentele recente i-au determinat pe reprezentantii hotelurilor sa scada si mai mult preturile.

In afara de activitatile si sporturile normale practicate pe plaja, parasailingul constituie o alegere binevenita, fiind o modalitate de petrecere a timpului foarte populara.

Exista si zone in care te poti scufunda in ocean de pe roci. Daca vrei sa te distrezi, poti inchiria o vila in care sa organizezi petreceri. Tot pentru distractie ai la dispozitie o serie de cluburi.

In ceea ce priveste siguranta, trebuie sa stii ca violenta legata de droguri a crescut mult in Acapulco. Recent, o banda de gangsteri a rapit sase turisti spanioli, ceea ce indica probleme mari la acest capitol.

Nassau, Bahamas

In Nassau, capitala insulelor Bahamas, exista multe hoteluri si statiuni, majoritatea acestora avand preturi rezonabile. Unele dintre acestea sunt all-inclusive, insa cazinourile sunt populare.

Multe hoteluri organizeaza petreceri, ceea ce poate fi un lucru convenabil daca esti cazat in acel loc.

La capitolul siguranta, nivelul amenintarilor pe insula este critic, potrivit oficialilor. Exista cazuri de turisti jefuiti sub amenintarea armelor, chiar in timpul zilei. S-au raportat atacuri in cazinouri, hoteluri si vase de croaziera.

Punta Cana, Republica Dominicana

Nu vei da foarte multi bani pentru o vacanta in Republica Dominicana. Preturile practicate in cluburi sunt scazute, iar daca stai intr-un hotel unde beneficiezi de servicii all-inclusive, poti reduce costurile bauturii si mancarii destul de mult.

Pe plaja din Punta Cana pot fi practicate o multime de activitati, precum voleiul de plaja si schi pe apa. Pe plaja exista multe magazine. In unele locuri se organizeaza petreceri si in timpul zilei.

S-au raportat mai putine incidente in aceasta zona comparativ cu alte destinatii de vacanta.

Insula South Padre, Texas

Preturile practicate pe insula South Padre sunt mai mici decat pe orice alta plaja din SUA. Mancarea si bautura nu sunt nici ele foarte scumpe.

Pe langa petreceri si baruri, aceasta insula este locul ideal pentru cei care iubesc soarele, datorita plajelor sale intinse.

In afara de cateva incidentele obisnuite de toxiinfectie alimentara, este o destinatie destul de sigura.

Panama City Beach, Florida

Panama City Beach este unul dintre cele mai ieftine destinatii de calatorie din SUA. Mancarea si bautura au preturi mult mai mici comparativ cu marile orase.

Poti practica o sumedenie de activitati in Panama City Beach. In plus, locul este intesat de baruri si restaurante. Aici se organizeaza petreceri pe plaja si unele grupuri obisnuiesc sa inchirieze case pentru a-si organiza propriile petreceri.

Zonele cu hoteluri sunt sigure, iar autoritatile fac tot ceea ce este posibil pentru a-i proteja pe inotatori. Folosesc steaguri si indicatoare pentru a-i avertiza in legatura cu schimbarile bruste de vreme.

San Juan, Puerto Rico

In San Juan exista hoteluri si restaurante ce practica preturi mici, iar apa este minunata pentru inot si alte sporturi de apa. In plus, fata de activitatile de plaja obisnuite, se organizeaza multe campionate de golf. Daca vrei sa te bucuri de mancarea comerciantilor de pe strada, in San Juan ai la dispozitie o multime de astfel de locuri.

Rata criminalitatii este scazuta in zona turistica. Daca te aventurezi in afara orasului San Juan, este indicat sa te deplasezi cu un grup.

Cancun, Mexic

Cancun este un oras dezvoltat si are foarte multe restaurante si cluburi bine cotate. Daca te cazezi la un hotel cu servicii all-inclusive, poti reduce din costuri.

In afara de petrecerile pe plaja si cluburi, in Cancun poti practica snorkeling si scuba diving. Daca vrei sa faci ceva diferit, trebuie sa stii ca in apropierea orasului, in Tulum, exista ruine mayase.

Siguranta in Cancun este problematica. Majoritatea crimelor au loc insa in timpul noptii. Daca stai in zone populate, siguranta ta esta mai putin periclitata.

Las Vegas, Nevada

Chiar daca reusesti sa gasesti o camera de hotel cu cazare ieftina, trebuie sa stii ca mancarea si bautura sunt scumpe aici. Iar daca esti un impatimit al jocurilor, s-ar putea sa parasesti acest loc cu bani mai putini.

Ca activitati, poti participa la petreceri in piscina, poti merge in cluburi si cazinouri. In cazul in care te tenteaza sa faci ceva diferit, ai de unde alege in materie de spectacole.

Cazinourile din zona Strip sunt sigure, dar daca te aventurezi in locuri mai putin populare trebuie sa fii atent. Chiar si in Strip mai apar incidente. Recent, acolo a avut loc un schimb de focuri de arma care a dus la moartea a trei persoane.

South Beach, Miami, Florida

Chiar daca in South Beach ai la dispozitie mai multe optiuni de cazare, la preturi diverse, mancarea si bautura sunt scumpe. Daca vrei sa petreci in cluburi, trebuie sa fii pregatit sa iti deschizi portofelul.

In Miami Beach te poti bucura de o viata de noapte bogata, in cluburi si baruri. In timpul zilei poti practica diverse activitati pe plaja. Daca vrei sa faci si altceva, ai la dispozitie o multime de muzee si galerii in Miami.

South Beach este un loc destul de sigur, insa, ca in orice oras mare, pot sa apara incidente din cand in cand.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#destinatii vacanta primavara, #destinatii vacanta SUA, #destinatii vacanta Caraibe, #turism SUA Caraibe , #destinatii