Locuri unde poti fi cazat chiar pe plaja (Galerie foto)

Joi, 21 Iunie 2012, ora 12:20
6940 citiri
Locuri unde poti fi cazat chiar pe plaja (Galerie foto)
Foto: Frommers

Hotelurile situate aproape de mare, care au si plaja proprie, sunt foarte cautate in sezonul estival, insa, pentru cei care isi doresc sa fie cazati realmente pe plaja, exista cabane, vile sau bungalouri care le pot indeplini aceasta dorinta si multe altele.

Potrivit Frommers, iata cateva locuri in lume unde, ca turist, poti dormi chiar pe plaja.

1. Vilele Hayman - Insulele Whitsunday, Marea Bariera de Corali, Australia

Este vorba de opt vile, inaugurate in august 2011, in punctul cel mai nordic al Insulelor Whitsunday. Fiecare vila are un pat foarte mare, o terasa privata cu vedere la mare, o piscina cu sezlonguri si un dus de exterior. In plus, aceste vile sunt dotate si cu tehnologii moderne, avand, printre altele, Internet wireless.

Vilele fac parte dintr-un complex cu patru restaurante, o plaja cu nisip alb, gradini tropicale, o laguna si o piscina.

2. Casa Sandra - Insula Holbox, Mexic

Casa Sandra ofera 20 de apartamente, toate cu vedere la ocean. Patronul este Sandra Perez, pictorita, poeta si castigatoare a unui premiu Latin Grammy. Casa se afla la doua ore nord de Cancun, iar fiecare apartament are un hamac pe balcon. In plus, aici poti face yoga sau merge la masaj.

3. Dakhla Surf Hotels - Dakhla, Maroc

Aceasta este o destinatie turistica situata la aproape 1.000 de kilometri de Marrakech, unde desertul se intalneste cu Oceanul Atlantic, foarte potrivita pentru amatorii de windsurf si de kitesurf. Dakhla Surf Hotels consta in 22 de casute, asezate printre dune de nisip, fiecare cu cate o veranda. Exista si un restaurant, un bar si un magazin pentru iubitorii de surf.

4. Amanwana Resort - Insula Moyo, Indonezia

Daca vei ajunge vreodata in aceste locuri, nu uita ca doar 11 din cele 20 de "corturi" de lux sunt situate chiar pe plaja, astfel ca daca vrei sa fii cazat intr-unul dintre ele trebuie sa mentionezi acest lucru cand faci rezervarea.

Complexul este situat intr-un golfulet de pe Insula Moyo, un colt de natura protejat si exotic, situat la est de Bali, unde cresc teci (arbori), tamarini si bananieri. Fiecare "cort" are aer conditionat, baie, paturi foarte mari si ferestre cu vedere la mare.

5. Jalousie Plantation - Sugar Beach, St. Lucia

Jalousie Plantation este o unitate turistica ce a fost construita pe o fosta plantatie de zahar, intr-o padure tropicala din tara insulara Sfanta Lucia. Include opt casute, deschise in ianuarie anul acesta, situate intre 6 si 30 de metri de apele turcoaz ale Marii Caraibelor.

Fiecare casuta are podele din lemn tare, acoperisuri luminoase si un jacuzzi asezat in curtea interioara. In plus, un majordom personal sta la dispozitia ta pentru a-ti pregati baia, a-ti calca hainele sau a-ti face o rezervare la oricare dintre restaurantele de pe insula.

6. Playa Viva - Zihuatanejo, Mexic

Aici gasesti opt bungalouri - construite din materiale lemnoase locale, printre care si lemn de bambus - asezate chiar pe plaja, la circa 30 de metri de apa. Toate camerele au bai private, iar unitatea turistica adaposeste si o "ferma" de broaste testoase, in care turistii pot ajuta inclusiv la calauzirea puilor proaspat iesiti din oua catre apa.

7. Medjumbe Resort - Medjumbe, Mozambic

Complexul Medjumbe include 13 cabane cu acoperisuri din paie, fiecare avand cate o terasa cu vedere la Oceanul Indian, pe care se afla si cate un hamac. De asemenea, fiecare are o piscina privata si aer conditionat.

8. Beach Hut - North Cornwall, Marea Britanie

Beach Hut este de fapt o cabana solitara, spre deosebire de celelalte destinatii din aceasta lista, care a fost construita in 1920. Cabana este pentru doua persoane "de casa", fiind dotata nu doar cu cuptor cu microunde, ci si cu unul clasic - pentru cazul in care vrei sa gatesti. Plaja este acoperita cu pietris, iar cabana este inconjurata de stanci.

9. OARS Rafting Trips - Marele Canion

Putine persoane stiu ca in Marele Canion exista si plaje, iar pe una dintre ele au fost amenjate campinguri, unde te poti caza daca vrei sa faci rafting si sa te lasi patruns de "pulsul" Canionului. Excursiile de acest gen includ un ghid, tot echipamentul necesar, transport, masa si cazare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#locuri cazat plaja, #cazare plaja, #destinatii cazat plaja, #hoteluri plaja, #vile plaja, #cabane plaja , #destinatii