Ziare.com

O plimbare virtuala prin Amsterdam (Galerie foto)

de Andreea Ghinea
Luni, 19 Noiembrie 2012, ora 07:55

   

O plimbare virtuala prin Amsterdam (Galerie foto)
Astazi va invitam la o plimbare prin Amsterdam, capitala Olandei. Ziare.com iti propune un tur virtual al orasului.

In Amsterdam poti face absolut ce doresti, de la plimbarile pe canale, un tur cu bicicleta pe strazile inguste, pana la vizatarea muzeelor sau pietelor unice, arata Trekearth.O plimbare virtuala prin Mexico City (Galerie foto)

Vrei sa-ti schimbi mobila, dar mai ai nevoie de niste bani? Descopera adevaratul credit online de la Libra Internet Bank. Online, adica fara niciun drum la banca. Poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Si primesti banii in cont in doar cateva minute. Afla mai multe!

Celebrele canale din Amsterdam ofera o imagine impresionanta atunci cand te plimbi cu vaporasul, toamna.O plimbare virtuala prin Brasilia (Galerie foto)

Vazute de sus, campurile de langa Amsterdam sunt de o frumusetete rara. Fotografia de mai jos este realizata la decolarea de pe aeroportul Schiphol.Amsterdam Centraal nu este doar o statie de tren, ci si un punct turistic.Orasul are o multime de poduri ce seamana intre ele si parca sunt rupte din basme. Mai jos este podul cunoscut drept Skinny, de peste raul Amstel.O plimbare virtuala prin Haga (Galerie foto)

Daca ajungi prin piata, trebuie neaparat sa iti cumperi o pereche de "clog", celebri lor papuci din lemn.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2572 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor