Parcuri de distractii de sezon (Galerie foto)

Sambata, 07 Iulie 2012, ora 09:12
7746 citiri
Parcuri de distractii de sezon (Galerie foto)
Foto: travel.yahoo

Parcurile de distractii sunt cautate de catre multi iubitori de adrenalina, iar unii dintre acestia isi fac itinerariul de vacanta astfel incat sa poata ajunge si intr-un astfel de loc, de preferat unul cat mai incitant.

Potrivit Travel.Yahoo, iata cateva parcuri recomandate pentru vara acestui an, cele mai multe avand atractii noi.

1. SeaWorld, San Diego, California

Manta este un roller coaster urias, care la un moment dat are o cadere de 16 metri. Cea mai mare parte din el este situata deasupra parcului acvatic SeaWorld, iar pe o portiune treci chiar cu picioarele prin apa.

In cazul in care nu ai curaj sa te urci in acest roller coaster, SeaWorld iti ofera si alte atractii, printre care se numara un acvariu care iti da posibilitatea sa te si joci cu cateva vietati marine.

Foto: thecoastercritic

2. Six Flags Great America, Gurnee, Illinois

Six Flags Great America este un parc tematic ce gazduieste un wing coaster (X-Flight) - un roller coaster din otel care permite clientilor sa stea si de o parte si de alta a sinei. Lungimea acestui wing coaster, care a fost inaugurat in luna mai a acestui an, este de 910 metri, iar pe aceasta distanta curajosii au parte de multe caderi la viteze mari.

3. Busch Gardens, Williamsburg, Virginia

Busch Gardens este un parc tematic care se intinde pe o suprafata de 383 de acri, iar Verbolten este cea mai noua atractie a acestuia. Este un roller coaster care a fost inaugurat tot in luna mai a acestui an si care are o lungime de 864 metri. In cele aproximativ 3 minute in care este parcurs, clientii au parte de o viteza care atinge si 85 de kilometri pe ora si de multe urcusuri si coborasuri, cea mai mare cadere fiind de la 27 de metri.

4. Canada's Wonderland, Vaughan, Ontario

In parcul Canada's Wonderland vei gasi roller coaster-ul Leviathan, inaugurat anul acesta. La o lungime de 1.672 metri, o inaltime de 93 metri si o viteza care ajunge si la 148 de kilometri pe ora, Leviathan este cel mai inalt si cel mai rapid roller coaster din Canada, timpul in care este parcurs fiind de trei minute si jumatate.

5. Thorpe Park, Regatul Unit

Parcul Thorpe din Regatul Unit gazduieste un puternic wing coaster, The Swarm, care te face sa ai impresia ca o sa te izbesti de structurile lui. Constructia acestuia a inceput in mai 2011, iar inaugurarea a avut loc in martie anul acesta. Are o inaltime de 39 de metri, o lungime de 775 de metri si o viteza maxima de 95 de kilometri pe ora.

6. Mirabilandia, Italia

Mirabilandia este situat in regiunea Emilia Romagna, fiind cel mai mare parc de distractii din Italia. Se intinde pe o suprafata de 30 de hectare, iar langa el exista si un parc acvatic, care are o suprafata de 10 hectare, numit Mirabilandia Beach.

Cea mai noua atractie din Mirabilandia este Divertical, cel mai mare water coaster din lume, avand o inaltime de circa 60 de metri. Un water coaster are portiuni care trec si prin apa, fiind destinat numai perioadelor in care este cald afara.

7. Hong Kong Disneyland, Hong Kong

Hong Kong Disneyland este un parc care a fost deschis in anul 2005, iar cea mai noua atractie a sa este Grizzly Gulch, o zona de distractie programata pentru a fi deschisa la 14 iulie anul acesta. Grizzly Gulch aminteste de un oras minier abandonat, asezat printre munti si paduri.

8. Ferrari World, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Ferrari World include, printre altele, patru parcuri tematice, doua parcuri acvatice si doua spa-uri. In plus, aici ai ocazia de a te plimba cu cel mai rapid roller coaster din lume, Formula Rossa, care atinge o viteza de 240 de kilometri pe ora.

Foto: bbsnews24.blogspot

Foto: autotrader

9. Galveston Island Historic Pleasure Pier, Galveston, Texas

Cel mai nou parc tematic din Galveston ofera clientilor mai multe atractii, printre care se numara 16 "tiribombe", roller coaster-ul Iron Shark, care atinge o viteza de 80 de kilometri pe ora, si cel mai inalt carusel din Texas, Gulf Glider.

10. Transformers: The Ride, Universal Studios, Hollywood, California

Transformers: The Ride 3D este practic un trenulet care trece printr-un tunel imens, in care clientii au parte de diverse surprize, cum ar fi animatii, efecte speciale, muzica. Transformers: The Ride este bazat pe franciza cinematografica cu acelasi nume, si ar fi costat circa 100 de milioane de dolari americani.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#parcuri distractie mapamond, #parcuri distractii lume, #parcuri distractii noi, #parcuri distractii celebre poze , #destinatii