Petrece o luna de miere de neuitat, in Paradis

Advertorial
Luni, 27 Iunie 2016, ora 14:28
10005 citiri
Petrece o luna de miere de neuitat, in Paradis

Cum iti imaginezi luna de miere perfecta pentru tine si perechea ta? Fiecare cuplu are o dinamica aparte si o viziune diferita in ceea ce priveste albumul amintirilor de neuitat, insa - asa cum lesne se poate observa studiind preferintele turistilor inregistrate de catre agentiile de turism, in ultima perioada - unele dintre cele mai ravnite locatii de petrecere pentru luna de miere raman, in continuare, plajele cu nisip fin scaldate intr-o baie de soare si apele cristaline, perfecte pentru inot si nu numai.

Astfel, in ultimul trimestru, raportat la aceeasi perioada a anului trecut, s-a dublat numarul de solicitari pentru luna de miere petrecuta la plaja, in resorturi de lux situate in destinatii exotice de top, potrivit 4Anotimpuri, agentie de turism specializata in planificarea de oferte honeymoon la cerere pentru turistii proaspat casatoriti.

Fiind o constanta de neegalat intre preferintele celor ce se casatoresc, plaja si farmecul ei mirific atrage cuplurile ca un magnet si ofera posibilitati multiple si experiente diferite in functie de trairile si dorintele fiecarei perechi, asa incat, cu greu poti afirma ca limita este o expresie ce poate caracteriza o luna de miere petrecuta astfel.

Iti doresti intimitate si liniste in doi, sa simti ca te contopesti cu celalalt intr-un decor paradisiac, cu stanci sculptate rabdator de ape ce se ivesc din valuri?

O cina romantica pe malul apei, in acorduri de mandolina, in timp ce soarele apune la orizont, innobiland azurul oceanului in mii si mii de nuante de foc?

Vrei sa dansezi descult pe nisipul fin al plajei intr-o armonie deplina cu tine si cu celalalt? Sau poate, iti doresti o insula doar pentru voi?

Luna de miere este acel reper de libertate si pasiune, pe care cu greu il poti uita, iar o astfel de amintire trebuie atent construita pentru a atinge perfectiunea.

Cunoastem locurile unde iti poti petrece luna de miere, prin ce sunt diferite si ce trairi iti pot oferi, pentru ca momentul tau sa fie unic si sublim.

Maldive, un arhipelag spectaculos de atoli naturali si insule de corali, unic in lume, cu lagune idilice, albastre, locatia perfecta pentru o experienta de neuitat in luna de miere.

Fiind situat la numai un metru jumatate deasupra marii, acest arhipelag tropical cu plaje intinse, verdeata frumoasa si numeroase specii de flori exotice are un farmec aparte, de care cu siguranta te vei indragosti.

Apusurile de soare mirifice cand valurile inspumate se sparg de corali sunt cadrul ideal pentru romantism, acele momente in cuplu pe care nu le vei uita intreaga viata.

Totodata, Maldive este destinatia ideala pentru activitati marine, fiind renumita pentru snorkeling si scufundari.

Mauritius este o bijuterie verde in Oceanul Indian, renumita pentru plajele sale nesfarsite cu nisip alb, palmieri umbrosi si lagune albastre. Recifurile de corali cu apa cristalina, perfect translucida sunt ideale pentru snorkeling si inot.

O multime de plaje cochete si putin aglomerate fac din aceasta destinatie un loc minunat pentru intimitate si petrecere in doi.

Celor care doresc sa exploreze insula le recomandam sa nu rateze gradinile botanice din Pamplemousse, pamantul de sapte culori si testoasele de la Chamarel, fortul Adelaide din Port Louis.

Bali, exotismul la superlativ, in splendida Indonezie.

Civilizatie veche si traditie, o cultura hindu remarcabila, multiple temple de vizitat, arta si spiritualitate, dansuri traditionale, campurile de orez din Ubud si o bucatarie excelenta si surprinzatoare.

Plaje minunate, surfing, o destinatie exotica plina de viata si culoare, o locatie minunata pentru petrecerea lunii de miere.

Te poti relaxa facand yoga si poti experimenta chiar si mersul prin apa pana la templul Pura Tanah Lot, adevarata oaza de liniste si spiritualitate, daca faci plimbarea in timpul refluxului.

Seychelles, un paradis tropical situat in Oceanul Indian, unde poti admira broaste testoase gigant, nuci de cocos uriase - coco de mer si o gradina botanica de peste 15 hectare cu plante exotice, flori tropicale si multiple specii de orhidee.

Cladirile vechi, reminescente ale perioadei coloniale si intinsele culturi de ceai dau un farmec aparte insulei. Frumoasa plaja Mahe, renumita pentru valurile salbatice este ideala pentru surf si bai de soare.

Zanzibar, cu peisaje mirifice, apa de un turcoaz perfect si nisipul de un alb stralucitor.

Poti sa inoti cu delfinii si sa admiri intre cele peste 600 de specii de pesti, la adancime, cu masca de snorkeling pe fata.

Iei cina la malul marii, admirand apusul si bucurandu-te de preparate traditionale, pregatite pe loc, din peste si fructe de mare, intr-o atmosfera romantica deplina.

Plantatii de mirodenii, paduri de mangrove, corali in adancuri si oamenii extrem de prietenosi fac din aceasta locatie una dintre cele mai remarcabile destinatii exotice pentru luna de miere.

Avand o experienta de peste opt ani in domeniu, 4Anotimpuri este un reper in organizarea calatoriilor honeymoon personalizate pentru ca planifica cu deosebita atentie si transforma visele fiecarui cuplu in realitate, oferind acea luna de miere memorabila turistilor proaspat casatoriti.

Cu peste 100 de destinatii exotice in portofoliu, pe intreg mapamondul si un numar impresionant de oferte de cazare in hoteluri exclusiviste si resorturi de lux, agentia este concentrata pe nevoile fiecarui turist, ridicand standardele de calitate a serviciilor la un alt nivel.

Nicio calatorie honeymoon nu este la fel, pentru ca fiecare cuplu este unic si are asteptari diferite. Serviciul ireprosabil si preturile avantajoase fac din 4Anotimpuri un partener de incredere in planificarea momentelor deosebite din viata ta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#luna miere plaja, #luna miere vacanta, #luna miere destinatii , #destinatii