Plaje paradisiace in SUA, de care putina lume stie (Galerie foto)

Duminica, 02 August 2015, ora 12:22
8661 citiri
Plaje paradisiace in SUA, de care putina lume stie (Galerie foto)
Foto: Facebook/Dry Tortugas National Park

Daca ai norocul sa-ti faci vacanta in SUA, exista cateva plaje pe care nu ar trebui sa le ratezi. Nu sunt plajele cunoscute de toata lumea, asa ca ar fi bine sa te documentezi inainte, poate chiar sa te asiguri ca vei avea unde sa ramai peste noapte, pentru ca nu langa toate sunt hoteluri.

Business Insider a descoperit cateva plaje putin cunoscute, izolate, unde nu te vei lupta cu nimeni pentru cativa centimetri de nisip.

Carova Beach

Se afla in Carolina de Nord si este accesibila doar mergand cu barca sau cu un autoturism de teren, pentru ca soseaua pana la ea nu este asfaltata. Cei care insa reusesc sa ajunga aici se pot bucura de peste 16 km de plaja. Cu putin noroc, aici pot fi vazuti si cai salbatici.

Nu exista hoteluri in zona, nici moteluri, asa ca o astfel de vacanta se pregateste din timp, mai ales ca exista case de inchiriat in zona. De obicei, o proprietate se inchiriaza pe o saptamana si cu putin noroc pot fi rezervate si pe ultima suta de metri.

Daca soarele intra in nori, poti merge in excursie in Corolla si Duck. Orasele mici, cu plaja, au si magazine sau restaurante. In Corolla exista si un far pitoresc, pe care ar fi pacat sa il ratezi.

Foto: Facebook/Carova Beach

Roque Bluffs

Plaja Roque Bluffs din Maine e asezata intr-o zona pe care nu te mai saturi sa o privesti. Destinatie putin cunoscuta, aceasta se intinde pe 274 de acri. O mica portiune din aceasta are, in loc de nisip, pietre rotunjite.

Cel mai cunoscut loc de scaldat este Simpson Pond. Poti face drumetii pe langa apa, de-a lungul stancilor, sau iti poti lua binoclul, pentru a admira diversitatea de plante si pasari.

Nici aici nu exista hoteluri sau moteluri, cei mai multi turisti inchiriind o casa de vacanta, rustica sau moderna. In golful Kennebec vei gasi case de inchiriat, reunite in complexul Sea Spray Cottages.

Daca ai timp, mergi cu canoea sau caiacul in Simpson Pond sau Englishman Bay. Cel mai bine e sa vii in zona primavara sau vara, cand poti sa pescuiesti pastrav.

Foto: Facebook/Roque Bluffs Beach

Super-bacteria care pandeste de langa cele mai renumite plaje din lume

Enderts Beach

Enderts Beach, din California, se afla in Parcul National Redwood. Ai la dispozitie aproape 50 de km de plaja, de-a lungul carora se afla arbori gigantici, de zeci de metri. Desi nu e cea mai "fotogenica plaja", e un loc in care ar trebui sa ajungi, daca vrei sa te simti mic. Coasta abrupta pe alocuri, linistea din zona, fac din acest loc unul unic.

Poti face picnicuri langa coasta, dupa amiaza, sau pur si simplu asculta Pacificul. Daca ajungi iarna sau in primele luni de primavara, poti privi migratia balenelor.

Exista in zona hoteluri, chiar foarte aproape de plaja. Vei gasi preturi rezonabile la The Best Western Northwoods Inn si la Crescent Beach Motel. In plus, de la geam vei putea admira oceanul.

Foto: Captura YouTube

Dry Tortugas

Plaja Dry Tortugas, din Florida, este accesibila doar de pe apa sau cu avionul. E insa un paradis la care merita sa ajungi, linistea fiind la ea acasa aici. Parcul in care se afla e la circa 100 de km de malul Key West. Aici se afla si o bariera de corali, dar si multe specii de pesti tropicali, asa ca se pot face si scufundari, dar si snorkeling.

Cei indragostiti de vechi si istorie pot explora Fort Jefferson, o cladire din secolul XIX, unde candva erau incarcerati detinutii politici.

In zona se poate campa, dar turistii sunt sfatuiti sa vina cu apa la ei, pentru ca nu exista rezerve de apa dulce pe insula.

Zona este recomandata si iubitorilor de pasari, pentru ca aici cuibaresc circa 300 de specii.

Foto: Facebook/Dry Tortugas National Park

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#plaje SUA, #plaje putin cunoscute America, #plaje America poze, #plaje paradisiace poze , #destinatii