Ziare.com

Romania, in top 10 al celor mai atractive destinatii de vacanta pentru 2015

de Theodora Sopalta
Marti, 21 Octombrie 2014, ora 20:32

   

Romania, in top 10 al celor mai atractive destinatii de vacanta pentru 2015
Romania se afla in top 10 cele mai atractive destinatii de vacanta pentru anul 2015, realizat de Lonely Planet, prin prisma raportului dintre preturi si oferta.

In clasament, tara noastra ocupa locul 9, fiind urmata de Burkina Faso.

"Tarile est-europene apar frecvent in topurile celor mai atractive destinatii, dar in cazul Romaniei prezenta in clasament este justificata in intregime. Puternic conectata cu restul Europei prin companiile aeriene low-cost, cazarea se compara, in toate categoriile de tarife, cu celelalte destinatii mai cunoscute din regiune", potrivit Lonely Planet.

De asemenea, Bucurestiul, dar si Delta Dunarii au fost zonele oferite drept exemplu pentru preturile accesibile.

"Bucurestiul reprezinta un exemplu in acest sens, hotelurile gazduind in majoritatea timpului oameni de afaceri, asa ca sezonul de vacanta este, in mod neobisnuit, in extrasezon. Si mai departe de Bucuresti, exista spatii de cazare la preturi mici in sate medievale, in castele spectaculoase si in unica Delta a Dunarii, ce poate fi explorata cel mai bine prin plimbari cu feribotul, ieftine si lente".

In fruntea clasamentului se afla Tunisia, destinatie cunoscuta pentru preturile mici si tentante pentru turisti. De asemenea, printre locurile enumerate in top se numara si Africa de Sud, Shanghai, Bali sau Portugalia.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2344 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor