Top 5 destinatii de neratat in 2011

Miercuri, 29 Decembrie 2010, ora 23:52
1953 citiri
Top 5 destinatii de neratat in 2011

Curacao, Islanda sau Tallinn sunt recomandarile turistice facute de opentravel.com pentru anul viitor, destinatii alese in principal pentru frumusetea si unicitatea lor.

Curacao. Cei care consulta periodic ofertele agentiilor in cautarea unor destinatii cu oportunitati unice au remarcat cu siguranta Curacao. Locatia este cu atat mai interesanta cu cat de anul viitor Curacao sarbatoreste primul an de autonomie fata de Antilele Olandeze.

Independent si responsabil de propriile sale venituri, Guvernul de la Curacao va miza pe punctele forte ale insulei, in special pe istoria deosebita, arhitectura spectaculoasa si nu in ultimul rand pe farmecul caraibian.

Islanda. Dupa ce guvernul islandez a recunoscut in mod oficial ca a fost afectat de criza financiara, cei mai multi turisti au presupus in mod gresit ca o vacanta in Islanda s-a ieftinit in mod considerabil.

"Tara focului si a ghetii", asa cum mai este cunoscuta, va ramane mereu o locatie mai scumpa decat alte state din Europa, dar tinand cont ca schimbul valutar oscileaza foarte mult, acum ar fi probabil cel mai bun moment sa vizitati Islanda.

Ce-i drept, va trebui sa platiti intre 75 si 100 dolari pentru un hotel in capitala Reykjavik, dar dupa ce islandezii isi vor rezolva problemele legate de cursul valutar, tara nu mai fi una la fel de accesibila.

Tallinn. Autoritatile din Tallin au investit multi bani exploatand potentialul turistic exercitat de capitala Estoniei si transformand-o in principala atractie din Golful Finlandei.

Centrul vechi si-a pastrat incredibil de bine specificul sau medieval si din acest motiv a fost desemnat Capitala Culturala Europeana in 2011. Desi de dimensiuni reduse, orasul estonian este dornic sa demonstreze turistilor ce satisfactii uriase pot avea vizitandu-l. Citeste mai multe despre Top 5 destinatii de neratat in 2011 pe Business24.ro.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#destinatii turistice, #destinatii 2011 , #destinatii