Unde isi petrec vedetele vacanta de iarna (Galerie foto)

Joi, 06 Septembrie 2012, ora 12:09
8268 citiri
Unde isi petrec vedetele vacanta de iarna (Galerie foto)
Foto: businessinsider

Pe timpul iernii aproape oricine si-ar dori sa scape de frig si de vremea urata macar pentru o saptamana - doua, evadand in locuri calduroase, exotice si luxoase. Din pacate, insa, nu multi isi permit acest lux. Vedetele si cativa bogatasi se afla printre privilegiati din acest punct de vedere.

Chiar daca exista si celebritati care prefera statiunile montane pentru vacanta din timpul iernii, acestea sunt in minoritate, cele mai multe preferand sa se bucure de soare.

Conform Business Insider, iata cateva dintre locurile in care isi petrec vedetele aceaste vacante.

1. Setai, South Beach, Miami, Florida

Celebritati care vin aici iarna: Gisele Bundchen si sotul ei - Tom Brady, Jay-Z si Beyonce, Leonardo DiCaprio, Bono.

Hotelul Setai din South Beach imbina stilul zen cu cel art deco, iar curtea interioara iese in evidenta prin coloane, pergole si iazuri. Vedetele care ajung aici se cazeaza de regula la apartamentul penthouse, situat la etajul 40. Acesta are patru dormitoare, o piscina privata pe acoperis, un pian si doua jacuzzi-uri.

Foto: miamibeachrealestatenewsblog

2. Round Hill Hotels and Villas, Montego Bay, Jamaica

Celebritati care vin aici iarna: Emma Thompson, Gabrielle Union, Ewan McGregor, Lance Armstrong, Michelle Williams, Nicole Miller, Mena Suvari, Patrick Dempsey, Shaggy, Russell Simmons, Sigourney Weaver, Paul McCartney.

Hotelul consta de fapt in vile care au piscine proprii, paturi din mahon, tavane cu forma de bolta si terase cu vedere catre ocean.

3. Parrot Cay, Insulele Turks si Caicos

Celebritati care vin aici iarna: Demi Moore, Ashton Kutcher, Bruce Willis, Alex Rodriguez, Jerry si Jessica Seinfeld, Ben Affleck, Jennifer Garner.

Iesit din comun la mica insula Cay de circa 1.000 de acri este faptul ca nu permite accesul masinilor, oaspetii deplasandu-se cu ajutorul unor vehicule special concepute pentru terenul de golf.

Totodata, pe aceasta insula privata exista o plaja de aproximativ 1,6 kilometri lungime, cu nisip alb, si, in plus, avand in vedere ca aici se poate ajunge doar cu barca, celebritatile sunt mai ferite de paparazzi.

4. Las Ventanas al Paraiso, Los Cabos, Mexic

Celebritati care vin aici iarna: Jennifer Lopez, Fergie, Harrison Ford, Jessica Simpson, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Kevin Costner.

In acest complex cu 71 de apartamente, situat intre munti si desert, nu exista un birou pentru check-in si nici vreun registru. Oaspetii sunt condusi de majordomi catre apartamentele cu vedere la ocean, cu jacuzzi privat si bunatati culinare din belsug.

5. The Little Nell, Aspen, Colorado

Celebritati care vin aici iarna: Antonio Banderas, Heidi Klum, Seal, Jay-Z si Beyonce, Kate Hudson, Goldie Hawn si Kurt Russell, Katie Couric.

Hotelul Little Nell cu 92 de camere este ca un magnet pentru celebritati de peste doua decenii, iar renovarea de acum cativa ani, care a costat 18 milioane de dolari, a ingrosat randul clientilor. Vedetele care vin aici pot face schi si se pot rasfata cu diverse delicatese culinare.

6. Eden Rock, Insula St. Bart's, Caraibe

Celebritati care vin aici iarna: Tom Hanks, Mick Jagger, Lorne Michaels.

Vilele Rockstar si Nina din cadrul acestui complex sunt unele extrem de luxoase. Rockstar are 1.486 de metri patrati, este construita pe trei etaje, are patru apartamente, o sala de gimnastica privata, un birou, garaje, masini, doua piscine, un studio de inregistrare echipat complet si chiar o mica manastire.

Complexul include si o galerie de arta, o piscina privata, o sala de cinema si pune la dispozitie mai multe autoturisme Mini Cooper.

7. Palatul Copacabana, Rio de Janeiro, Brazilia

Celebritati care vin aici iarna: Tom Cruise, Katie Holmes, Gisele Bundchen.

Acest palat a fost construit in 1920, astfel ca a gazduit si celebritatile ale altor timpuri, printre acestea numarandu-se Marlene Dietrich, John Wayne si Ava Gardner.

8. Rockhouse Hotel, Negril, Jamaica

Celebritati care vin aici iarna: Keri Russell, Jude Law, Lennox Lewis, Nanette Lepore, John Slattery.

Acest hotel se intinde de-a lungul stancilor din Golful Pristine din Negril si include si opt acri de gradini tropicale. Oaspetii sunt cazati in vile care au punti private si se pot bucura si de o piscina lunga de 18 metri, situata pe varful unei stanci.

9. Molori Safari Lodge, Africa de Sud

Celebritati care vin aici iarna: Kate Moss, Lily Allen, Mischa Barton.

Hotelul care cuprinde cinci apartamente ofera turistilor posibilitatea de a trai cateva zile in Africa de Sud, dar intr-un lux evident. Printre experientele de care pot avea parte aici se numara excursii facute in salbaticie, in timpul carora pot vedea elefanti, bivoli, rinoceri albi si negri, hiene, gheparzi si sute de specii de pasari, precum si observarea stelelor cu ajutorul unuia dintre cele mai mari telescoape digitale din sudul Africii.

10. InterContinental Montelucia Resort & Spa, Scottsdale, Arizona

Celebritati care vin aici iarna: Jay-Z si Beyonce, Taylor Swift, Barry Bonds.

Vedetele care au ajuns in acest complex au apreciat indeosebi designul, care este inspirat din Andaluzia, sudul Spaniei, si spa-ul care ofera masaje si tratamente dintre cele mai selecte.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete destinatii vacante iarna, #celebritati vacante, #vedete locatii vacanta, #celebritati concedii lux , #destinatii