Luna de miere si sedinta foto "Trash the Dress"

Advertorial
Luni, 03 Septembrie 2018, ora 17:36
11815 citiri
Luna de miere si sedinta foto "Trash the Dress"

Ai avut de curand nunta sau urmeaza sa gazduiesti acest minunat eveniment? Iti doresti ca dupa terminarea petrecerii sa te bucuri de o vacanta bine meritata? Luna de miere este foarte importanta pentru orice cuplu proaspat casatorit, deoarece ofera posibilitate mirilor sa inceapa viata de familie relaxati si detensionati de stresul acumulat in perioada organizarii nuntii.

Si in mediul online, exista foarte multe imagini cu diverse cupluri in locatii exotice, in descriere mentionandu-se denumirea de "Trash the Dress". Aceasta sedinta foto, este realizata intr-o zi stabilita de comun acord, dupa incheierea evenimentului si printre avantajele sale se numara calmul modelelor, timpul disponibil pentru a fi realizate cat mai multe cadre incredibile, dar si posibilitatea alegerii unei locatii deosebite.

De ce sa le combini? Este foarte simplu! Organizarea unei plecari intr-o locatie pentru "Trash the Dress", reprezinta un stres in plus si planuri complexe (stabilirea unei perioade in functie de vreme si costuri, obiectivele, punctele pentru sedinta foto alaturi de fotograf, stabilirea unui traseu).

De ce sa nu planifici shooting-ul foto, odata cu luna de miere? Iti vei alege o zi sau doua de pe perioada vacantei (de preferat primele doua zile, pentru a nu exista urme nedorite de bronz), vei avea parte de fotografii in locuri minunate, iar apoi te vei putea bucura de restul timpului sejurului, fara a suporta costurile a doua plecari, ci a uneia singure.

In plus, cand te vei intoarce din luna de miere, majoritatea fotografiilor vor fi gata si vei putea incepe sa faci selectia pentru conturile sociale si albume.

Sedinte foto "Trash the Dress" in locatii exotice

Orice mireasa isi doreste sa straluceasca la nunta sa, de aceea rolul fotografului este esential la eveniment, el avand datoria ca in documentarea zilei, sa surprinda frumusetea naturala a fericitului cuplu.

Exista familii, care vor sa isi creeze noi amintiri, deosebite, apeland la artisti vizuali foarte buni, pentru a organiza un "Trash the Dress". Aceasta sedinta foto ofera posibilitati multiple de creare a unor scenarii unice.

De cele mai multe ori, acestea sunt caracteristice cuplului. Exista diverse tematici pe care poti sa le adopti, insa daca vrei sa fii altfel, alege plajele exotice, rezervand spre exemplu, un circuit in Thailanda, pentru ca restul vacantei sa fie petrecut intr-un Paradis mitic.

Imaginile, digitale sau fizice, raman singura amintire palpabila a clipelor efemere, asa ca investeste in crearea unor amintiri, tinand cont de importanta pe care o au fotografiile in pastrarea vie a acestora.

Pentru cuplurile romantice, alegerea unui circuit in Portugalia este una dintre cele mai bune optiuni. Locatiile regasite aici au multiple centre de atractie, printre care spa-uri si resturante cu preparate culinare specifice.

Totodata, aceasta destinatie ofera posibilitatea realizarii unor sedinte foto incredibile si in mediul rural, datorita arhitecturii deosebite, a peisajelor de basm atat din jurul satelor, cat si a oraselor.

Scurta istorie asupra fenomenului "Trash the Dress"

Fenomenul "Trash the Dress" este unul modern, foarte nou, in special in Romania. Pentru foarte mult timp, rochiile de mireasa erau tansmise mai departe din generatie in generatie. Inca din mosi stramosi s-a crezut faptul ca daca imbraci rochia mamei tale, vei avea alaturi de sotuk tau, acelasi noroc si fericire in familie, asemenea parintilor tai.

Societatea s-a schimbat, iar relatiile au inceput sa se sfarseasca in cabinetele a diversi avocati, in cadrul mai multor institutii. Odata cu pierdere comunicarii si abandonarea luptei pentru mentinerea unei relatii, din ce in ce mai multe persoane au inceput sa creada ca divortul se datoreaza mostenirii rochiei, dar si altor elemente imprumutate de catre mireasa.

Astfel, rochia, pierzandu-si din valoare dupa nunta, a inceput sa fie distrusa. Adaugandu-i-se acestei etape, simtul creator si o viziune artistica potrivita, a aparut sedinta foto "Trash the Dress".

De ce sa distrugi ceva, fara sa creezi alte amintiri minunate, mai ales cand o faci in fata camerei de fotografiat?

Conditiile principale ale unui "Trash the Dress" de succes? Zambete largi, multa iubire, distractie si un fotograf talentat. Asigura-te ca nu uiti nimic acasa si bucura-te de fiecare clipa.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#luna miere, #vacanta exotica , #exotic