Ce ofera hotelierii ca sa te cazezi la ei: excursii cu submarinul, test drive in desert, trusa anti-mahmureala

Duminica, 21 Februarie 2016, ora 09:44
3689 citiri
Ce ofera hotelierii ca sa te cazezi la ei: excursii cu submarinul, test drive in desert, trusa anti-mahmureala
Foto: Ritz-Carlton New Orleans

Exista in lume hoteluri care ofera, pe langa un pat comod si sticlutele multicolore de cosmetice din baie, o gramada de alte servicii. Si nu e vorba despre room-service sau optiunea de a fi trezit dimineata, ci de oportunitatea de a te plimba cu submarinul, de a inchiria o chitara de prestigiu, la care sa poti "zdrangani" cat vrei, sau de a beneficia de o trusa de prim ajutor in caz de mahmureala.

In timp ce unele dintre aceste servicii presupun costuri suplimentare, altele sunt gratuite, relateaza Business Insider.

La The Lodge, in Georgia, dispui de un profesionist in alegerea cravatelor. Acesta iti va pune la dispozitie o selectie de cravate Peter Miller din care sa alegi, daca locul in care mergi impune o costumatie "de cinci stele".

In plus, iti va oferi si sfaturi in ceea ce priveste nodul cravatei: poate fi unul clasic sau unul exotic, depinde ce "cere" tinuta. Poti, de asemenea, sa-ti cumperi o cravata la pretul de 115 dolari.

Daca ajungi in vacanta in Wild Dunes Resort, in Carolina de Sud, si-ti vin ganduri de insuratoare, aici exista un program care permite angajarea unui cavaler de onoare. Un barbat isi va oferi serviciile pentru 150 de dolari pe ora, 650 de dolari pentru jumatate de zi si 1.000 pentru 24 de ore. 2.000 de dolari te costa sa fie prezent un intreg weekend.

Daca te cazezi intr-unul dintre cele 23 de hoteluri Hard Rock, vei avea la dispozitie o chitara Fender la care poti canta cand vrei, un amplificator de marca si casti la fel.

Ajungi in vacanta in insula privata Laucala, Fiji? Afla ca e primul complex de cazare din lume care ofera clientilor posibilitatea de a se plimba cu submarinul.

Gratie acestui serviciu, vei vedea peste 1.500 de specii de pesti si recife colorate. Mai mult, plimbarea cu DeepFlight Super Falcon e inclusa in pretul de cazare, deci nu vei scoate nimic suplimentar din buzunar.

Ai chefuit cam mult peste noapte? La Hotelul Ritz-Calrton din New Orleans ai propia trusa pentru mahmureala. Aceasta cuprinde cele necesare pentru un Bloody Mary (pentru ca se merge pe principiul "cui pe cui se scoate"), o sticla de Gatorade, una de apa si chipsuri, toate in valoare de 35 de dolari.

Esti iubitor al genului muzical country? La Gaylord Opryland Resort & Convention Center din Nashville, "patria muzicii country", ai ocazia sa fii trezit cu un telefon personalizat dat de una dintre vedetele genului. Ai de ales intre Vince Gill, Trace Adkins, Kellie Pickler si Wynonna Judd.

La hotelul Il Salviatino din Florenta, Italia, oaspetii pot cere sa se imbaieze in sampanie. Cada va fi umpluta cu sampanie Prosecco, Spumante si nu numai.

Cateva sticle vor fi puse la racit si oferite spre consum. Serviciul porneste de la 10.000 de dolari, dar in functie de sampania aleasa, poate urca destul de mult.

O sedere la Landmark Mandarin Oriental, in Hong Kong, vine cu un bonus vestimentar. Cei care se cazeaza aici au la dispozitie doua pardesie marca Burberry, pe care le pot imbraca atunci cand doresc, pe perioada sederii. Programul este valabil pana la finele acestei luni.

In tine zace un talent neexplorat inca? Daca te cazezi la Eden Rock, in St. Barths, Caraibe, poti sa te folosesti de un studio de inregistrari privat, unde sa-ti creezi propria piesa.

Clientii Burj Al Arab, din Dubai, sunt rasplatiti pentru alegerea lor cu mai multe "atentii". Acestora le sunt puse la dispozitie inclusiv iPad-uri din aur de 24 de carate. Acestea pot fi si cumparate, in schimbul a 8.154 de dolari, cat costa versiunea de 64 GB.

Daca alegi hotelul Ballyfin, din Laois, Irlanda, ai la dispozitie 40 de costume de epoca din care sa alegi. Vei gasi si o incapere cu aspect invechit, dar elegant, o persoana care te va ajuta sa te imbraci si un fotograf gata sa imortalizeze momentul.

In plus, poti chiar sa dai un banchet tematic. Costumele pot fi inchiriate cu circa 50 de dolari, pentru femei, si cu 40 de dolari, pentru barbati.

In hotelurile Kimpton, oaspetii care au nevoie de companie in camera pot cere sa le fie adus, temporar, un pestisor auriu. Acesta vine "la pachet" cu personal secundar, care va avea grija de micul companion, hrandindu-l si schimbandu-i apa.

Daca te cazezi la Sonora Resort, British Columbia, vei avea ocazia sa vezi de sus, din elicopter, varfurile muntoase inghetate, fiorduri, ghetari, o priveliste pe care nu o vei uita curand. O ora de plimbare cu elicopterul costa 3.900 de dolari. La 2,5 ore beneficiezi de reducere, cursa costand 5.600 de dolari.

La mijlocul drumului, elicopterul va face un popas pe varful unui munte, unde vei putea face un picnic si privi panorama de 360 de grade.

Te intrebi cine ti-au fost stramosii? Daca te cazezi la Trump International Golf Links & Hotel in Doonbeg, Irlanda, poti afla si raspunsul la aceasta intrebare, pentru ca vei beneficia de serviciile unui renumit genealog. Trebuie doar sa anunti ca esti interesat si sa platesti o prima taxa de 100 de dolari.

Daca te cazezi la Club Med Punta Cana, in Republica Dominicana, poti lua parte la un program de fitness, in urma caruia vei deprinde cateva dintre acrobatiile celor de la Cirque du Soleil. Vei fi supravegheat chiar de personalul renumitului circ, iar pentru asta nu trebuie sa scoti ceva din buzunar.

Hotelurile cele mai iubite de turisti - Top 10 (Galerie foto)

Pentru 750 de dolari pe ora, odata cazat la Gateway Canyons Resort, in Colorado, poti urca la volanul unui bolid de lux - Porsche 911 Carrera Coupes, Mercedes-Benz SL550 Roadsters sau Corvette ZRI Coupes - si rula prin desert. Intai vei fi scolit de un instructor, dupa care vei fi lasat sa te bucuri singur de experienta.

Te cazezi la WestHouse Hotel, in New York, si ai la degetul mic o gramada de experti in frumusete. Manichiura, pedichiura, machiaj, hair-styling, totul cu un pret de baza de 490 de dolari. Ai chiar si un bonus, sub forma unui cadou de la Glamsquad (produse de infrumusetare).

Ai ajuns la Hotel Saint Cecilia, in Austin, Texas, te-ai cazat, ai merge la cumparaturi, dar nu prea-ti vine sa parasesti camera? Nicio problema. Hotelul are un parteneriat cu magazinul ByGeorge, iar un angajat iti va aduce in camera orice fel de haine ti-ai dori sa probezi. Totul gratuit.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#hoteluri servicii ciudate, #servicii exclusiviste hoteluri, #cele mai bune hoteluri, #hoteluri bonusuri incluse pret, #hoteluri excursii gratuite , #hoteluri