Cele mai ciudate facilitati ale hotelurilor de fite (Galerie foto)

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 07:02
3926 citiri
Cele mai ciudate facilitati ale hotelurilor de fite (Galerie foto)

Pentru multi oameni, un pat confortabil si un minibar reprezinta tot ce au nevoie intr-o camera de hotel. Mai sunt apoi cei care vor diverse feluri de mancare pentru animalul de companie sau reduceri la unele magazine.

Nimic nu se compara, insa, cu anumite facilitati prezentate de Business Insider, care intrec limita imaginabilului majoritatii turistilor. Iata de ce te poti bucura daca te cazezi la unul dintre hotelurile de mai jos:

In Hotelul Benjamin din New York exista un program numit Winks' Kidzzz Club, unde parintii platesc pentru ca altcineva sa stea cu ochii pe copiii lor pana ce acestia adorm. Cei mici primesc animalute din plus, iPod-uri cu melodii de leagan, prajiturele cu lapte si ce mai au nevoie pentru a trece in taramul viselor. Totul, pentru pretul corect, zic unii, de 495 de dolari pe noapte. In plus, copiii primesc si bilete la gradina zoologica.

La Four Seasons din New York primesti o plimbare gratuita prin oras, dar nu intr-unul dintre taxiurile galbene sau o masina oarecare, ci cu un Rolls Royce Phantom sau un Mercedes Maybach. Ii poti spune soferului sa te plimbe cat vrei.

De ce nu ti-ai rasfata animalul de companie cu prosoape monogramate, zgarzi si medalioane din aur de 24 de carate, masaj, carne de vita fripta, DVD-uri cu programe pentru animale si multe alte lucruri? Nu sunt putine hoteluri care ofera aceste servicii ca sa ai de unde alege.

Lasa-ti toate dispozitivele electronice acasa, caci vei primi telefon, iPod, jocuri video si orice altceva ai nevoie de la alt hotel de lux, Seven. Ele vin deja incarcate cu informatii despre cele mai interesante baruri, cluburi si restaurante din preajma.

Tenis poti sa joci in multe hoteluri, dar nicaieri nu se mai intampla precum in Las Ventanas al Paraiso, unde personalul te va stropi cu apa Evian atunci cand vrei sa te racoresti.

Daca vrei sa te speli cu sapun din perle zdrobite (pus la dispozitie de lantul hotelier Ace), carbune si alte produse inedite de igiena, afla ca exista hoteluri care ofera si aceste servicii. Fie ca beneficiezi de masaj cu uleiuri aromatice din floarea extrem de rara a unui cactus (asa cum se intampla la InterContinental Montelucia din Arizona) sau folosesti parfum Hermes de 170 de dolari sticluta (Hotel Fouquet's Barriere, din Paris), cu siguranta te vei simti special.

Poti savura ceaiuri dintre cele mai rare la Mandarin Oriental sau te poti delecta cu tequila de cea mai buna calitate, Don Julio, in hotelurile din Mexic.

Pentru cei care stau mult timp pe drumuri, a ramane in contact cu restul lumii este esential, asa ca din America (hotelul L'Ermitage din Beverly Hills) pana in Arabia Saudita (Rosewood Corniche) vei beneficia in locatiile selecte de carti de vizita personalizate, linie telefonica directa si chiar propriul numar de fax.

La hotelul Drake din Toronto poti alege dintr-un "meniu al placerilor" lucrurile de care vrei sa beneficiezi. Ele nu sunt numite ca atare, ci poti sa decizi daca vrei "ceva ca pentru inceput de seara", "ceva mai potrivit pentru cautatorii de senzatii tari" sau "pachetul complet de lux si rasfat", adica distractii de 24 carate.

Lantul de hoteluri Ritz-Carlton este faimos pentru varietatea de valeti de care dispune, de la cel responsabil cu tehnologia (serviciu introdus pentru prima oara in Doha), care ajuta oaspetii sa fie conectati la Internet in permanenta, pana la cel care te insoteste la plaja (South Beach) si are grija sa fii dat in permanenta cu crema protectoare sau sa nu te bronzezi cu urme din cauza vreunei umbre.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#hoteluri ciudate, #hoteluri facilitati, #hotel servicii, #servicii speciale hotel, #hoteluri lux servicii , #hoteluri