Cele mai ciudate hoteluri din lume

Vineri, 29 Aprilie 2011, ora 18:13
4688 citiri
Cele mai ciudate hoteluri din lume
Foto: life

Probabil oricine ar vrea sa aiba parte de cat mai multe vacante si sa fie cazat la hotel in timpul acestora, insa nu oricine ar dori sa petreaca mai multe nopti in astfel de structuri de cazare un pic mai ciudate pentru majoritatea gusturilor.

Dupa cum arata Life, iata cateva dintre cele mai ciudate hoteluri din lume.

1. Hotelul din nisip

Echipa care a realizat acest hotel pe o plaja din Dorset, Anglia, a avut nevoie de sapte zile si de 1.000 de tone de nisip. Hotelul ofera chiar si camere duble, iar sistemul de cazare functioneaza pe principiul "primul venit, primul servit". Pentru 16 dolari pe noapte doritorii pot privi cerul instelat, dar nu prea au unde se spala, pentru ca hotelul nu ofera si baie.

2. Hotelul tub

Creata initial pentru angajatii care lucreaza in birouri si vor sa traga un pui de somn, Capsula Inn Akihabara din Tokio aduce o alternativa ieftina celor care nu sunt claustrofobi. Pentru mai putin de 40 de dolari pe noapte, oaspetii pot sta in "capsule" de aproximativ 2,2 metri lungime, echipate cu televizor, radio si Internet wireless.

3. Hotelul-restaurant de sub apa

In cadrul hotelului Conrad de pe insula Rangali, Maldive, exista un restaurant subacvatic din sticla, situat la aproximativ cinci metri sub nivelul marii, prin peretii si acoperisul caruia se pot vedea vietatile marine.

4. Hotelul "plutitor"

Camerele acestuia au podele inclinate, unghiuri neregulate si un pat dublu care "pluteste" (nu se sprijina direct pe podea).

5. Hotelul din gheata

Intre decembrie si aprilie, hotelul din gheata din Suedia poate primi vizitatori in interiorul creat de peretii sai de 10.000 de tone, realizati din zapada si blocuri de gheata. Hotelul poate gazdui pana la 100 de oaspeti, la preturi care pornesc de la 230 de dolari pe noapte. Vizitatorii care merg la bar sunt serviti cu bauturi in pahare de gheata.

Clientii unui asemenea tip de hotel ar fi cu siguranta incantati si de cel de la Balea Lac, care are si tarife mult mai mici.

6. Hotelul care se face pachet

Unii organizatori de festivaluri in aer liber din lume au inceput sa apeleze la hoteluri mobile, care se pot strange, si care ofera conditii mai bune decat un cort (modalitatea de cazare folosita adesea in astfel de situatii).

7. Hotelul din carduri

O companie a construit in New York un hotel realizat cu ajutorul a mai mult de 200.000 de carduri de acces din plastic, pe o suprafata de aproximatv 120 de metri patrati.

8. Hotelul din aeroport

Aeroportul Heathrow din Londra ofera un hotel in miniatura, numit "The Yotel", pentru cei care au pierdut un zbor si simt nevoia sa se intinda putin sau doar vor sa scape de galagia si aglomeratia din aeroport. Toate camerele ofera televizor cu ecran plat si Internet wireless.

9. Hotelul avion

Asezata in afara aeroportului Teuge din Olanda, o aeronava Ilyushin Il-18 este reamenajata pentru a deveni primul hotel - avion. Aceasta ofera spatii separate pentru somn si o zona comuna care include trei televizoare, sauna si jacuzzi.

10. Hotelul pentru caini

Un hotel pentru caini din Sydney, care are trei etaje, ofera patrupedelor si un loc de joaca pe acoperis si un spa. Tarifele sunt de la 35 de dolari la 70 de dolari pe zi, pentru un caine.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#hoteluri ciudate, #cele mai ciudate hoteluri, #hoteluri bizare, #hoteluri interesante, #hoteluri nonconformiste , #hoteluri