Cele mai luxoase hoteluri din Europa (Galerie foto)

Duminica, 13 Ianuarie 2013, ora 13:19
4193 citiri
Cele mai luxoase hoteluri din Europa (Galerie foto)

Fie ca vei avea nevoie sa calatoresti in scop de afaceri sau ca turist, atunci cand mergi intr-o tara straina vrei sa primesti ce este mai bun. Daca ai pus deoparte si ceva bani, deja poti tinti mai sus.

Daca vrei sa te cazezi intr-un loc in care sa fii tratat ca o fata regala vei dori, probabil, sa stii care sunt cele mai luxoase hoteluri de le continent, potrivit Business Insider:

Hotelul Plaza Athenee, din Paris

Acesta este renumit la nivel mondial, facand parte din Colectia Dorchester. Este sinonim cu eleganta si bunul gust. Locul in care este amplasat, Avenue Montaigne, iti ofera vedere directa catre turnul Eiffel, iar in interior ai magazine precum Christian Dior, Prada si Chanel, de unde sa iti faci cumparaturile in voie.

Hotelul are 146 de camere simple si 45 de apartamente decorate in stil Art Deco, cu accente moderne, televizoare plate si bai de marmura. In incinta hotelului mai sunt si 6 restaurante, un centru imens de fitness si o gradina superba unde poti lua micul dejun. La spa, procedeele de infrumusetare si relaxare sunt nenumarate.

Hotelul Silken Puerta America, din Madrid

Fiecare dintre cele 12 etaje este decorat de alt designer, variind de la stil futurist pana la unul extrem de sexy, cu paturi suspendate si culori extrem de indraznete. Beneficiezi de Wi-Fi si o mica piscina interioara, restaurant si bar la etajul superior, cu o panorama incredibila.

Hotelul Merrion, Dublin

Acesta este cel mai exclusivist si luxos hotel din Dublin, fiind asezat peste drum de cladirile Guvernului, in 4 case din secolul XVIII. Are destul de putine camere, asa ca trebuie rezervat din timp. In schimb, beneficiezi de spa, piscina interioara in stil roman si un centru fitness foarte bine echipat.

In plus, in interior sau se afla si restaurantul Patrick Guilbaud, singurul din Irlanda care a primit 2 stele Michelin. Iubitorii de arta vor putea sa admire o colectie impresionanta de opere are artistilor irlandezi.

Canal House, din Amsterdam

Acesta este un hotel somptuos, cu 23 de camere, mai sus de districtul Canal Ring. Fatada din caramizi sugereaza un aer traditional, dar inauntru totul este cat se poate de modern. Dusurile sunt sub forma de cascada, astfel incat te vei relaxa la maxim, in camera ai carti si jocuri, astfel incat sa nu te plictisesti, iar hotelul este la cateva minute de mers pe jos fata de zona de cumparaturi si restaurante.

Mai exista si o casuta de vara, in gradina careia poti sta seara si dimineata si savura un ceai sau o cafea alaturi de prietenii care te insotesc sau altii noi, pe care ti-i faci acolo.

Hotelul Mandarin Oriental, din Barcelona

Mandarin Oriental are 98 de camere extrem de luxoase, dar nu-i lipsesc nici centrele spa, piscina pe acoperis si numeroasele restaurante, printre care "MOments", care are 2 stele Michelin. Poti sta pe balcon si admira panorama sau te poti bucura de tehnologia de ultima ora din camere.

Hotelul Bucintoro, din Venetia

Bucintoro are 20 de camere, fiind inspirat de vasele vechi de pescuit. Se afla foarte aproape de Piata San Marco. Camerele sunt micute, dar panorama este excelenta, iar decorul bazat pe lemn ofera clasa si intimitate. Totusi, ai si televizoare cu ecran plat, minibar si baie din marmura.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#hoteluri luxoase Europa, #hoteluri deosebite Europa, #hoteluri exclusiviste Europa , #hoteluri