Hoteluri unde te poti caza ieftin in Amsterdam (Galerie foto)

Luni, 02 Mai 2016, ora 08:53
13805 citiri
Hoteluri unde te poti caza ieftin in Amsterdam (Galerie foto)
Foto: Hotel V Frederiksplein

Amsterdamul este una dintre destinatiile cautate ale Europei, preferata mai ales de cei tineri. A te caza ieftin in Amsterdam (aflat la putin peste doua ore de zbor de Bucuresti) nu e foarte greu, daca esti informat.

Conform The Telegraph, ai de unde alege chiar daca bugetul rezervat cazarii nu ajunge la 100 de euro pe noapte. Iar pretul este pentru o camera de doua persoane, in extrasezon.

O optiune este Volkshotel, aflat la sud-est de zona istorica a canalului, la mica distanta de raul Amstel. Situat chiar langa metrou, intr-o zona in care turistii nu se inghesuie, hotelul se bucura de recenzii pozitive. In plus, o noapte petrecuta aici costa doar 69 de euro.

Cei care i-au trecut pragul au apreciat personalul, au laudat micul dejun (care costa 10 euro) si s-au declarat incantati de bar. In plus, Internetul e gratuit, atmosfera extrem de relaxata si pot fi inchiriate biciclete.

Foto: Volkshotel

Pe drumul catre hotelul Van Onna vei admira case vechi de secole. Odata ajuns in hotel, vei vedea ca e simplu si curat. E o afacere de familie de mai bine de 40 de ani. Cel care a pus bazele afacerii e Loek van Onna, nascut chiar in aceasta cladire, in camera in care se serveste acum micul dejun.

Pentru 75 de euro pe noapte, vei avea parte de un pat simplu, o toaleta curata si, poate, de priveliste asupra canalului.

Foto: Hotel Van Onna

O optiune este si CitizenM, un hotel situat cumva in afara orasului, insa de unde poti lua tramvaiul si in 10 minute esti in centru. La fel de bine poti merge si pe jos; sunt numai 25 de minute, iar plimbarea e placuta, pentru ca zona e una de suburbie sic.

Camerele sunt simple; pana la urma, ai nevoie de un pat mare si o baie utilata. Ti se va inmana o tableta Samsung Galaxy, care, pe langa functiile obisnuite, controleaza inclusiv luminile.

Poti face rezervare doar online, iar pretul pentru o noapte de cazare e 80 de euro.

Atat la bar, cat si la restaurant, personalul e foarte tanar si dornic de conversatie. De aici vei afla ce merita si ce nu sa vezi la Amsterdam.

Foto: CitizenM

Lloyd Hotel este locul in care trebuie sa te cazezi daca ai venit la Amsterdam pentru arhitectura orasului. Centrul este la circa 10 minute cu tramvaiul. Hotelul, construit in anii '20, are pe pereti tablouri cu natura moarta.

Camerele sunt mari, dupa standardele Amsterdamului, si sunt de la una la cinci stele. Preturile, pentru o camera dubla, pornesc de la 60 de euro.

Cladirea, initial, a fost un hostel pentru imigrantii saraci, in drumul lor spre America. Ulterior, a fost chiar inchisoare. In prezent, fiecare camera e decorata altfel de designeri de top din Olanda. Daca te intereseaza stilul si caracterul, ai nimerit la fix!

Foto: Lloyd Hotel

Hotelurile cele mai iubite de turisti - Top 10 (Galerie foto)

Hotel V Frederiksplein are camere decorate diferit, culorile dominante fiind gri, negru, dar si nuantele lemnului. Si preturile variaza, incepand de la 79 de euro pentru o camara dubla.

Situat intr-o intersectie circulata, acesta are renumele unui hotel stilat, cautat mai ales in weekend. Barul e deschis pana tarziu in noapte, iar personalul - format din tineri, toti din Amsterdam - extrem de prietenos.

Daca vrei sa cheltuiesti cat mai putin pe cazare, intreaba de camerele de la subsol.

Foto: Hotel V Frederiksplein

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cazare ieftina Amsterdam, #hoteluri pret Amsterdam, #camere ieftine Amsterdam, #preturi hoteluri Amsterdam , #hoteluri