Oaza de lux dintr-o fortareata britanica (Galerie foto)

Miercuri, 20 Februarie 2013, ora 23:00
4477 citiri
Oaza de lux dintr-o fortareata britanica (Galerie foto)

La circa 1,6 kilometri in largul Portsmouth Harbor, Hampshire, Marea Britanie, exista o fortareata veche de 134 de ani, care a fost transformata intr-o adevarata oaza de lux.

Daca in trecut avea rol strategic in apararea costei britanice (si azi putand fi vazute tunuri indreptate catre valuri), in prezent este refugiul perfect pentru cupluri ori vedete care vor sa stea departe de ochii lumii.

Complexul construit aici dispune de 9 camere, iar o persoana plateste 350 de lire sterline pentru a fi cazata o noapte, in pret intrand si un mic dejun englezesc.

A fost nevoie de o investitie de 3 milioane de lire sterline pentru ca locul ce parea parasit sa prinda viata, relateaza Gizmag.

In prezent aduce cu o insula exclusivista, unde clientii au la dispozitie nu doar camere luxoase si restaurante elegante, ce pastreaza din parfumul vremurilor trecute, ci si de sauna ori sali de jocuri.

De aceea, este refugiul perfect inclusiv pentru persoane singuratice.

Fortareata este detinuta de persoane particulare din 1982. Detinatorii sai din prezent au cumparat-o in 2010, iar dupa renovari intense au inaugurat aici un hotel, catre sfarsitul lui 2012.

Daca ai senzatia ca te vei plictisi, te inseli, pentru ca in complex exista trei restaurante, 3 baruri, din care unul este pe acoperis, pivnita de vinuri, biblioteca, jacuzzi in aer liber. Poti sta la plaja cat e ziua de mare, pe sezlong.

La destinatia exclusivista te aduce o barca motorizata, calatorie ce dureaza cica 10 minute, sau chiar un elicopter, daca vrei sa-ti incepi cele cateva zile de vacanta cu ceva adrenalina.

Fortareata Spitbank, construita in 1878, poate fi inchiriata si in intregime, existand pachete pentru nunti, petreceri private, weekenduri pentru cei indragostiti de iahturi, ce se pot retrage aici dupa o plimbare, si chiar petreceri tematice, atat pentru barbatii care vor sa scape de neveste un weekend, cat si pentru femeile ce vor sa fie rasfatate departe de soti.

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#fortareata hotel Spitbank Marea Britanie, #fortareata Spitbank cazare, #fortareata insula lux Marea Britanie, #hoteluri atipice , #hoteluri