Premiera europeana: Camere de hotel create special pentru femei

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 10:12
2026 citiri
Premiera europeana: Camere de hotel create special pentru femei
Foto: Flickr.com

In sfarsit exista si in Europa un hotel in care femeile se vor simti mai ceva ca in paradis: Bella Sky Hotel Comwell, din Copenhaga, pune la dispozitia doamnelor un intreg etaj destinat exclusiv nevoilor pe care le au reprezentantele sexului frumos.

Bella Sky Hotel Comwell, primul de acest gen din Europa, numara 814 camere si 17 etaje si va fi inaugurat luna viitoare, anunta MSNBC, citat de The Time.

Doamnele care isi petrec foarte mult timp pe drumuri vor putea astfel sa evadeze si sa se relaxeze intr-o lume conceputa special pentru ele. Insa cheia de acces catre acest paradis al femeilor "costa" 40 de euro in plus la nota de plata!

Potrivit unui studiu comdandat de conducerea Hotel Bella Sky Comwell, mai mult de jumatate dintre femeile chestionate au declarat ca prefera etajele create exclusiv pentru ele.

Motivul? Ofera un sentiment de securitate. Mai mult, o femeie se simte mai confortabil din punct de vedere al igienei atunci cand stie ca tot o femeie a fost cazata acolo inainte ei. Nu in ultimul rand, doamnele prefera camerele proiectate special pentru ele in defavoarea celor create atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Ca sa faca o impresie cat mai buna si pentru a raspunde necesitatilor clientelor intr-o masura cat mai mare, camerele vor fi dotate cu mai multe umerase necesare pentru fuste si camasi, fier si masa de calcat, precum si reviste internationale.

Un amanunt important este ca baile vor fi echipate cu uscatoare de par si cu oglinzi speciale, iar minibarul va fi plin cu sampanie si ciocolata. Ramane de vazut daca doamnele vor aprecia sau nu atentia care li se acorda, mai ales ca si cei de la Hilton au incercat aceeasi miscare in 2003, in Marea Britanie, si s-a dovedit a fi un esec.

Acest tip de hotel reprezinta o noutate doar pentru Europa, nu si pentru Statele Unite, unde se bucura de un real succes. Primul hotel din lume care a oferit servicii si camere exclusiv pebtru femei este Portal, din Brisbane.

PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
#camere hotel create femei, #hotel Europa camere femei, #hotel femei Europa , #hoteluri