Sejur la 9 lei/noapte in Mamaia! Operatorul nu a mai avut ce face!

Joi, 05 Martie 2015, ora 09:35
3195 citiri
Sejur la 9 lei/noapte in Mamaia! Operatorul nu a mai avut ce face!

Romanii prefera in continuare sa mearga la mare atunci cand aleg o destinatie interna de vacanta! Litoralul reprezinta circa 79% din totalul vanzarilor prin agentii, potrivit unui studiu realizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

Insa, dincolo de lumea fizica este online-ul iar rezervarea unui sejur in Mamaia a oferit o surpriza unui barbat de 32 de ani din Onesti. Virgil Nedelcu povesteste ca aflase cu cateva zile inainte de o promotie a unui site de inchirieri apartamente de lux si a intrat intentionat pe 1 martie ca sa-si rezerve vacanta de vara la Mamaia.

"Promotiile erau foarte tentante si am inceput sa caut. La un moment dat mi-a atras atentia pretul uneia: 1 euro/noapte. Mai mult din curiozitate am cumparat aceasta oferta. Recunosc ca mi-am amintit instantaneu de un caz celebru al unui magazin care gresise preturile ca sa-si faca reclama dar in acest caz era o singura oferta si am fost convins ca este o greseala. Sincer, am asteptat sa primesc un mail de la administratorul site-ului ca sa isi ceara scuze si sa anuleze totul. Dar n-a fost asa. Rezervarea celor 5 nopti am facut-o chiar la 1 euro pe noapte, dar pe a 6-a am cumparat-o la tariful normal si asa am ajuns sa dau 50,6 euro pe un sejur de 7 zile", spune Virgil.

Rezervarile online in Romania reprezinta o modalitate din ce in ce mai utilizata in conditiile in care telefoanele mobile si tabletele sunt in posesia a peste 7 milioane de romani iar internetul a ajuns de mult in cele mai indepartate catune.

Patania lui Virgil nu trebuie luata neaparat ca o modaliatate de a-ti face vacanta super ieftin fiindca si in acest caz a fost vorba de o greseala.

"Numarul mare de rezervari intr-un termen atat de scurt a produs o destabilizare tehnica a platformei noastre si a afisat acest pret minim pe care l-am corectat imediat", spune Razvan Istrate, CEO Turo.ro.

Pana la urma a fost o chestiune de noroc a unui utilizator care s-a aflat in locul potrivit, la momentul potrivit.

"Nu am luat in calcul niciun moment sa anulam rezervarea sejurului, fiindca ne-am asumat eroarea. Apartamentul pe care clientul l-a rezervat este unul foarte frumos, cu vedere la mare si, tot ce ii dorim, este sa aiba amintiri placute de la mare", a declarat Razvan Istrate, CEO Turo.ro.

Norocosul posesor al sejurului ne-a declarat ca va folosi cele 6 nopti de cazare pentru a merge cu sotia si cei doi copii in vacanta de vara. "Ganditi-va ca voi sta in conditii de lux cu 9 lei/noapte, de persoana, si vreau sa profit la maximum de acesta saptamana. A doua oara nu cred sa mai am aceeasi bafta", spune Virgil Nedelcu.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#sejur 9 lei Mamaia, #oferta sejur Turo, #Razvan Istrate Turo ro, #greseala pret vacanta , #hoteluri