Top hoteluri pe 2013 (Galerie foto)

Joi, 11 Iulie 2013, ora 12:35
1999 citiri
Top hoteluri pe 2013 (Galerie foto)
Foto: Travel+Leisure

In fiecare an, Travel+Leisure realizeaza un clasament al celor mai bune hoteluri, recunoscut in intreaga lume. Facilitatile oferite, mancarea, camerele, privelistile - toate sunt coordonate principale ale ierarhiei finale.

Citeste mai jos care sunt cateva dintre cele mai atractive si ospitaliere hoteluri din Europa si din lume, in anul 2013, conform Travel+Leisure.

Castello di Casole - Complexul turistic Timbers, Casole d'Elsa, Italia

Scor: 96,18

Un drum strajuit de chiparosi duce la proprietatea de 4.200 de acri. Castelul di Casole din Italia dateaza inca din secolul XX, iar astazi cele 41 de apartamente rustice sunt decorate cu gust, incluzand si picturi in ulei.

Essere Spa, amenajat in interiorul vechii crame a proprietatii, cuprinde 7 camere de tratament sau unde poti beneficia de un masaj cu uleiuri esentiale din portocale si busuioc.

Ritz-Carlton, Berlin

Scor: 96,00

Arhitectura hotelului zgarie nori din Berlin este conceputa de Peter Silling si cuprinde 303 camere, inclusiv 40 de apartamente, decorate cu picturile originale ale lui Markus Luepertz.

La Brasserie Desbrosses te poti delecta cu preparatele specifice bucatariei franceze, dupa care, la Curtain Club, poti alege intre nenumaratele cocteiluri premium.

Four seasons Hotel Gresham Palace, Budapesta

Scor: 95,52

Holul hotelului Gresham Palace din Budapesta are o cupola din sticla, vitralii si un candelabru personalizat, realizat din sute de frunze din cristal. Dintre cele 179 de camere, cele mai bune optiuni ar fi cele cu vedere la Dunare sau cele care dau spre curtea interioara.

Rezerva-ti o camera aici vara, pentru a te putea bucura de Festivalul Folk Arts la Castelul Buda, acolo unde vor fi expuse numeroase obiecte hand-made.

Stafford London by Kempinski

Scor: 94,37

Cu trei cladiri distincte, aceasta proprietate rafinata pare a satisface orice moft. Camere decorate traditional in cladirea principala, alte cateva amenajate rustic in Carriage House si apartamente moderne in Stafford Mews.

Restaurantul Lyttelton este specializat in bucataria traditionala britanica, in vreme ce barul american are mai mult de 3.000 de obiecte de decor, de la fotografii pana la machete de avion. Crama cuprinde cu precadere vinuri de Burgundia si Bordeaux.

Mandarin Oriental Dhara Dhevi Chiang Mai, Thailanda

Scor: 93,76

Daca visezi sa treci granitele Europei, Thailanda e o destinatie demna de a fi luata in seama. Complexul turistic mentionat pare a comprima toate elementele specifice acestei tari. Cele doua etaje sunt realizate din foste hambare de orez, iar spa-ul si centrul de relaxare ofera tratamente traditionale pentru aceasta zona a lumii.

Tratamentele sunt pe baza de plante, se ofera si sedinte de yoga si terapii Ayurveda care pot dura de la 3 ore pana la 21 de zile. Restaurantul complexului ofera 9 meniuri ale bucatariilor traditionale din intreaga lume.

Grand Hyatt Istanbul

Scor: 93,60

Situat chiar in inima Istanbulului, hotelul Grand Hyatt este fara doar si poate cea mai potrivita optiune in materie de cazare. Cu 360 de camere de lux si apartamente decorate sofisticat, hotelul are si doua restaurante, un centru spa si fitness, un teren de tenis, o baie turceasca si cea mai buna piscina locala.

Palatul Avino, fostul Palat Sasso, Ravello, Italia

Scor: 93,60

Palatul Avino, situat de-a lungul coastei Amalfi, este un loc de-a dreptul spectaculos. De la sala de gimnastica, fereastra subacvatica a piscinei incalzite si pana la camerele decorate cu antichitati din secolele XVII, XVIII si XIX, palatul reprezinta o optiune de top pentru toti cei care isi doresc o vacanta de lux.

Bucatarul Pino Lavarra detine doua stele Michelin cu resturantul cu profil italian Rossellinis, pe care il conduce, deschis din aprilie pana in octombrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cele mai bune hoteluri 2013, #hoteluri renumite Europa, #top hoteluri 2013, #clasament hoteluri 2013 Europa , #hoteluri