Topul celor mai scumpe hoteluri din lume (Galerie foto)

Joi, 29 Septembrie 2011, ora 17:23
3544 citiri
Topul celor mai scumpe hoteluri din lume (Galerie foto)

Daca nu visezi sa te poti caza in cele mai scumpe, extravagante si exclusiviste locuri din lume, poti macar sa tragi cu ochiul, privind pe dupa perdea hotelurile in care doar cei foarte bogati isi permit sa traga peste noapte. Business Insider a alcatuit un clasament al celor mai scumpe hoteluri din lume.

In mod interesant, pe primele locuri nu se afla hoteluri din lumea araba. Burj Al Arab (foto), din Dubai, se afla abia pe locul 13, o camera in acest hotel costand 1.359 de dolari, cu mult mai putin decat in insulele Seychelles, unde printul William si ducesa de Cambridge si-au petrecut luna de miere.

Astfel, pe primul loc se afla Maia Luxury Resort & Spa, in Anse Louis, insulele Seychelle, unde o camera costa 2.455 de dolari pe noapte, conform Business Insider.

Urmeaza Hotel Pitrizza, Porto Cervo, Italia, unde o camera costa 2.335 de dolari pe noapte.

Marocul se afla tot pe podium, cu un hotel din Marrakech, Royal Mansour, unde pentru a ramane peste noapte e nevoie de 2.327 de dolari.

Din nou Italia este prezenta in clasament cu Hotel Cala di Volpe, tot din Porto Cervo. Pretul unei camere: 2.286 de dolari pe noapte. Spre deosebire de celalalt hotel din top, mai scump, fastuos, plin de rafinament, acesta satisface alte gusturi, mergand mai mult pe ideea de simplitate si rustic.

Pe locul cinci se afla un hotel din Australia, Wolgan Valley Resort & Spa, in Lithgow, unde o camera poate fi inchiriata cu 2.119 dolari. Pretul reflecta in primul rand coltul de rai in care este construit hotelul.

Si pe locul sase se afla tot un hotel din Italia, respectiv Romazzino, din Porto Cervo, unde costa 2.115 sa tragi peste noapte.

La Reserve, din Ramatuelle, Franta, ocupa locul sapte, aici platindu-se pentru o noapte 2.112 dolari.

Urmeaza Jumeirah Dhevanafushi, Maldive, unde pretul mai coboara putin, pana la 2.106 dolari pe noapte.

Catre finalul top 10 se regaseste din nou Australia, cu Saffire Freycinet, unde cazarea e de 1.576 de dolari pe noapte, insa unde natura din nou face toti banii. Hotelul e izolat, inconjurat de paduri, apa si munti, totul pentru cunoaste adevarata relaxare.

Japonia se afla pe ultimul loc al acestui clasament exclusivist, cu Gora Kadan, in Gora (1.459 de dolari pe noapte).

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#cele mai scumpe hoteluri, #hoteluri exclusiviste lume, #hoteluri exotice, #hoteluri izolate lume, #hoteluri natura lume , #hoteluri