Top 2013 cele mai frumoase 10 insule din lume (Galerie foto)

Luni, 21 Octombrie 2013, ora 22:21
18887 citiri
Top 2013 cele mai frumoase 10 insule din lume (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Pamantul abunda in insule de o frumusete impresionata, care atrag anual milioane de turisti din intreaga lume. Revista Conde Nast Traveler a intocmit topul celor mai frumoase insule din lume, editia 2013, in functie de votul cititorilor sai.

Printre locurile de pe Terra care se aseamana cu paradisul se numara insulele Maui din Hawaii, Maldive, din Oceanul Indian, sau Bora Bora, din Polinezia Franceza.

Atractiile acestor feerice locuri sunt nenumarate; printre ele trebuie sa remarcam linistea izolatei insule Bora Bora, terenurile de golf existente pe insula Kiawah din Carolina de Sud sau peisajul mirific din insulele Maldive, potrivit Business Insider.

Va prezentam top 10 al celor mai frumoase insule din lume, asa cum a reiesit din clasamentul intocmit de catre revista britanica Conde Nast Traveler.

1. Maui, Hawaii

Insula Maui a fost plasata pentru al doilea an consecutiv pe primul loc in acest top. Aici exista o priveliste superba, care se intinde pana in Parcul National Haleakala. Turistii au la dispozitie plaje de vis si posibilitatea explorarii nelimitate.

2. Kauai, Hawaii

Kauai este o alta insula feerica din Hawaii, cu peisaje incredibile si localnici primitori, iar traseele turistice sunt extrem de atractive.

3. Maldive, Oceanul Indian

Insulele Maldive sunt situate in Oceanul Indian, la sud-est de Sri Lanka. Aici exista o serie de peisaje pitoresti uimitoare, cu nisip alb, vile pe plaja si apusuri incredibile.

4. Kiawah, Carolina de Sud

Campionatul de golf PGA a avut loc in insula Kiawah in anul 2012, aceasta fiind aleasa deoarece terenurile de aici sunt mai frumoase decat in orice alt colt din lume.

5. Bora Bora, Polinezia Franceza

Bora Bora este o insula izolata, locul ideal pentru a evada din aglomeratia marilor orase. Peisajul este de-a dreptul feeric, plajele superbe, iar unele bungalow-uri sunt construite chiar in apa, aproape de mal.

6. Insula Marii, Georgia, SUA

Sea Island este situata pe coasta de sud-est a Georgiei, Statele Unite, aici existand terenuri superbe de golf, privelisti minunate si localnici ospitalieri.

7. Moorea, Polinezia Franceza

Situata in Polinezia Franceza, la aproximativ 14 kilometri nord-vest de Tahiti, Moorea este o frumusete tropicala, cu accent francez. Insula are lagune, peisaje luxuriante si plaje izolate.

8. Oahu, Hawaii

Oahu este insula perfecta pentru safari, dar si pentru relaxare pe plaja Waikiki, aici putandu-se rememora istoria de la Pearl Harbor.

9. Marea Bariera de Corali, Australia

Aici este cel mai mare recif de corali din lume si unul dintre cele mai frumoase locuri de pe glob. Viata marina este extrem de diversa, iar peisajele par ireale.

10. Marea Insula, Hawaii

Cea mai mare insula din Hawaii ofera o abundenta de tentatii, de la Parcul National al vulcanilor si pana la piata fermierilor din Kona - aici se gaseste cate ceva pentru orice turist.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#cele mai frumoase insule lume, #top insule lume 2013, #top 10 insule 2013, #top insule Conde Nast Traveler 2013 , #insule