1 Mai marca Udrea: Cer impanzit cu mii de lampioane cu brandul Romaniei

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 21:30
1827 citiri
1 Mai marca Udrea: Cer impanzit cu mii de lampioane cu brandul Romaniei

Ministerul Dezvoltarii invita romanii sa isi petreaca vacanta de 1 Mai pe litoral, unde a organizat mai multe evenimente, sambata noapte fiind lansate 5.000 de lampioane zburatoare, branduite cu logo-ul turistic al Romaniei.

Ministerul a mai pregatit in acest weekend nopti de muzica house, vacante gratuite in Romania si petreceri pe autostrada, cu ocazia deschiderii noului sezon estival, potrivit unui comunicat al institutiei remis sambata Ziare.com.

Turistii care au mers pe autostrada Bucuresti - Constanta, vineri, intre orele 11.00 si 22.00, au putut face un popas in parcarea de la kilometrul 20, unde au fost intampinati cu bauturi racoritoare si apa minerala oferite gratuit.

Acestia au putut participa la tombola "Redescopera Romania", unde au sansa sa castige una din cele 10 vacante in Romania, pentru doua persoane, oferite de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, cu sprijinul operatorilor economici si al asociatiilor care activeaza in domeniul turistic.

Pentru a participa la tombola, participantii trebuie sa-si lipeasca pe masina

personala autocolantul cu brandul turistic al Romaniei, sa completeze talonul de pe verso si sa-l depuna in urnele speciale.

Tombola "Redescopera Romania" continua si pe litoral. Autocolantele si taloanele de concurs pot fi gasite in tot acest weekend la statiile de plecare - sosire ale telegondolei de la Mamaia, la festivalul Sunwavefest 09 si la receptiile unor hoteluri de pe intregul litoral.

Tinerii, si nu numai, sunt asteptati pentru trei nopti de muzica house. Intr-un cort amenajat pe plaja din Mamaia, in fiecare noapte a acestui weekend, DJ de top vor mixa in cadrul festivalului Sunwavefest 09, iar muzica house va fi la ea acasa. Cei mai buni dansatori vor primi materiale promotionale din partea MDRT si vor putea castiga vacante in Romania, participand la tombola "Redescopera Romania".

Toate actiunile desfasurate anul acesta pe litoral si sustinute de MDRT sunt finantate exclusiv din fonduri private de catre companii care doresc sa promoveze imaginea turismului romanesc.

(L.S)

Vacanță de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc sau în Bulgaria și Grecia. Unde e mai avantajos și unde e vremea mai bună
Vacanță de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc sau în Bulgaria și Grecia. Unde e mai avantajos și unde e vremea mai bună
Vacanţa de 1 Mai şi de Paşte va fi mai lungă anul acesta, având în vedere că cere două sărbători vor fi una după alta. Așa că mulți și-au legat liberele și profită pentru a avea un...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#lampioane brand Romania, #vacanta 1 mai, #Ministerul Dezvoltarii , #litoral