Cu ce sunt rasfatati clientii apartamentelor regale din hoteluri (Galerie foto)

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 12:24
3870 citiri
Cu ce sunt rasfatati clientii apartamentelor regale din hoteluri (Galerie foto)
Foto: bing

Apartamentele de tip penthouse si cele regale din hotelurile de lux ofera cele mai deosebite camere in ceea ce priveste designul, precum si servicii exclusiviste, cum ar fi o pisicina separata, un spa privat sau masaje facute zilnic. E drept ca sunt cele mai scumpe camere din hotel, dar merita, spun cei care le-au incercat.

Potrivit Bing, iata in ce apartamente de hotel se rasfata presedintii, vedetele, membrii familiilor regale si alte persoane importante sau foarte bogate. Daca nu-ti permiti sa te cazezi vreodata intr-un astfel de loc, macar iti poti bucura ochii cu cele oferite mai jos.

1. Apartamentul imperial, Hotelul Ritz, Paris

Acesta are o suprafata de 311 metri patrati si vedere catre Piata Vendome. Ofera doua dormitoare, unul dintre ele cu vedere catre gradina din Vendome, precum si un salon, o sufragerie, o bucatarie, o baie cu jacuzzi in al doilea dormitor, o colectie de vinuri si include si serviciul unei persoane care sa ajute la impachetat si despachetat. Apartamentul Imperial din cadrul Hotelului Ritz din Paris costa 13.900 de euro pe noapte.

2. Royal Estate, St. Regis, Bora Bora

Statiunea St. Regis din Bora Bora, Polinezia Franceza, este protejata de o laguna cu apa sarata si de un recif bariera, iar zona regala a acesteia are o suprafata de 1.207 metri patrati, fiind formata din trei pavilioane asezate in jurul unei pisicine private.

Se ofera, printre altele, serviciile unui bucatar-sef, o sufragerie cu o terasa care are vedere la laguna si la Muntele Otemanu, un spa privat, o sauna si un hamam (baie turceasca). In plus, statiunea are si o plaja privata, cu nisip alb. Tot acest lux costa 17.000 de dolari pe noapte.

3. Apartamentul regal, Burj Al Arab, Dubai

Apartamentul de lux al acestui hotel care seamana cu o barca cu panze este situat la etajul al 25-lea. Cei care se cazeaza in acesta au parte de un Rolls-Royce condus de un sofer, de vedere catre Golful Persic, un lift privat, un cinema privat si paturi care se rotesc. O noapte in apartamentul regal de la Burj Al Arab costa 14.974 de dolari.

4. Grand Place Suite, Royal Windsor Hotel, Bruxelles

Acest apartament este realizat cu antichitati in stil art deco, sticla de Murano, o baie somptuoasa cu marmura neagra si pune la dipozitia clientilor si un majordom.

De asemenea, cei care se cazeaza aici se pot bucura de o terasa pe acoperis, vizibila prin cateva ferestre facute in tavan, iar de pe terasa, panorama este de 270 de grade asupra Pietei Mari din Bruxelles, precum si asupra orasului. Costul este de 9.100 de dolari pe noapte.

5. Empire Suite, The Carlyle, New York

Cei care se cazeaza in acest apartament luxos din cadrul Hotelului Carlyle au parte de o vedere perfecta asupra orizontului. Empire Suite a fost detinut o vreme de un magnat din industria modei, al carui nume nu poate fi dat publicitatii, iar relativ de curand el a beneficiat de o renovare in ceea ce priveste designul, in urma careia a primit covoare facute pe comanda, lambriuri din mahon sau tapiserie din casmir.

De asemenea, acesta este imbogatit cu picturi originale, fotografii si sculpturi. O noapte aici costa 15.000 de dolari.

6. Pavilionul prezidential al maharajahului, Palatul Raj, Jaipur

Palatul Raj, din Jaipur, India, a fost resedinta regala, iar in prezent este parte din Small Luxury Hotels of the World. Pavilionul prezidential al maharajahului este situat pe mai multe etaje si are o suprafata de 1.486 metri patrati. Ofera o vedere asupra gradinilor si curtii interioare ale palatului, iar oaspetii pot ajunge la cele patru dormitoare printr-un lift privat, aurit.

Partea de la al treilea etaj are o terasa pe acoperis, cu vedere asupra orasului, precum si un jacuzzi, o pisicina, un spa privat si altele. Toate costa 15.000 de dolari pe noapte.

7. Apartament penthouse, Hotelul Setai Fifth Avenue, New York

Cele trei apartamente de tip penthouse din acest hotel ofera un asistent personal, ferestre in tavan, doua dormitoare, doua bai, sufragerie, bucatarie si altele, fiind decorate cu mobila realizata in stil italian, marmura Calacatta si podele din stejar negru. In plus, te poti plimba cu Maserati-ul hotelului, toate costand 15.000 de dolari pe noapte.

8. Imperial Spa Suite, Grand Velas Riviera Nayarit, Mexic

Daca vrei sa vezi albastrul Pacificului din pat, aici ai aceasta posibilitate, doar ca te costa 10.000 de dolari pe noapte. Apartamentul Imperial Spa din cadrul hotelului Grand Velas Riviera Nayarit din Mexic are doua dormitoare, o sauna, un jacuzzi, o sufragerie si este decorat cu obiecte de arta realizate de artisti mexicani, printre care se numara si o sculptura semnata de Alejandro Colunga.

In plus, cei care se cazeaza aici sunt rasfatati, printre altele, cu masaje facute zilnic in apartament, flori proaspete si platouri cu fructe schimbate zilnic.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#apartamente luxoase hoteluri, #apartamente regale hoteluri poze, #penthouse hotel preturi, #servicii exclusiviste hoteluri, #hoteluri lux poze preturi , #lux