Wild Carpathia a ramas fara bani si cere donatii - Conferinta la Senat cu Tecau si Gavan

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 11:46
3487 citiri
Wild Carpathia a ramas fara bani si cere donatii - Conferinta la Senat cu Tecau si Gavan
Foto: Wild Carpathia TV

Seria de documentare "Wild Carpathia", realizata de Charlie Ottley, a ajuns la episodul patru, care surprinde Muntii Carpati in timpul iernii. Problema este ca proiectul nu dispune inca de fondurile necesare.

Tocmai de aceea, Charlie Ottley va sustine, luni seara, o conferinta de presa in Senatul Romaniei, cu scopul de a face cunoscut faptul ca se organizeaza o campanie de strangere de fonduri pentru realizarea celui de-al patrulea episod. Invitati speciali la conferinta de presa vor fi tenismanul Horia Tecau si alpinistul Alex Gavan, potrivit unui comunicat de presa remis, luni, Ziare.com.

Prezentatorul "Wild Carpathia", indragostit de Romania: Padurea, cea mai importanta resursa

Acesta este inca in faza de proiect si daca se vor strange fondurile necesare traseul va incepe din Brasov, oras despre care realizatorul productiei, Charlie Ottley, spune ca este punctul ideal de plecare pentru descoperirea Transilvaniei, dupa cum se arata pe site-ul Wild Carpathia, care citeaza un reportaj Digi 24.

"Ceea ce imi place cu adevarat la Brasov, ceea ce nu am vazut in nici un alt oras din lume, este ca aveti orasul acolo si salbaticia, rezervatia naturala, imediat langa, la aproximativ 100 de metri. E foarte important sa facem acest documentar. Trebuie sa aratam, in primul rand, ca Romania este o tara minunata", a spus Ottley.

Cei care doresc sa doneze o pot face pe site-ul KickStarter. Pana luni la amiaza, 225 de persoane au donat 19.995 de lire sterline, iar termenul limita este 30 septembrie, pana cand trebuie sa se stranga 50.000 de lire sterline.

"Wild Carpathia": Romania, in doua noi episoade la Travel Channel - interviu cu printul Charles

Doritorii pot dona de la 10 lire pana la 1.000 de lire sterline sau mai mult, iar in functie de suma respectiva acestia vor fi recompensati cu diferite premii, de la o descarcare a epidosului 4 al Wild Carpathia pana la o zi alaturi de echipa de filmare si alte surprize, precum un mesaj video privat din partea lui Ottley, care ii multumeste donatorului pentru gestul facut.

Printul Charles: Poate oamenii nu vad asta, dar Romania este o tara minunata

Seria Wild Carpathia este cunoscuta pentru faptul ca promoveaza Romania intr-un mod spectaculos. Chiar si printul Charles a parut in unele episoade vorbind despre frumusetea locurilor din tara noastra.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#strangere fonduri Wild Carpathia, #donatii Wild Carpathia, #Wild Carpathia Charlie Ottley , #obiective turistice