Agentiile de turism anunta oferta de Revelion exotic 2015

Luni, 25 August 2014, ora 15:21
2488 citiri
Agentiile de turism anunta oferta de Revelion exotic 2015

Poate parea cam devreme, insa agentiile de turism au pregatit deja pachetele turistice pentru sarbatorirea trecerii in noul an.

Majoritatea romanilor si-au incheiat concediul de vara, iar acum isi indreapta atentia spre oferte Revelion 2015.

Daca ne gandim ca pana in luna decembrie mai sunt cateva luni, poate parea absurd sa achizitionam acum un sejur in perioada sfarsitului lunii decembrie si inceputului lunii ianuarie. Reprezentantii agentiilor de turism afirma exact contrariul: daca doriti preturi mici, e bine sa va rezervati locurile din timp.

Acest sfat trebuie luat in considerare mai ales atunci cand visam la destinatii exotice, cum ar fi insulele din Caraibe, Oceanul Indian sau Asia. Un pret bun in aceste destinatii este garantat in primul rand de costul biletelor de avion, care, luate din timp, va pot cobori costul total al sejurului cu pana la 50%.

Pe masura ce intarziati luarea deciziei si achizitionati vacanta in lunile noiembrie-decembrie, trebuie sa fiti pregatiti sa platiti mai mult pentru aceleasi servicii, pentru ca locurile la avion se epuizeaza repede, perioada Revelionului fiind printre cele mai aglomerate din an si aducatoare de profit pentru companiile aeriene.

Si hotelurile au preturi mai mari la cazare decat in restul anului, insa serviciile sunt pe masura. De multe ori, acestea ofera in tariful de cazare si cina festiva din noaptea de Revelion.

Oferta de Revelion exotic 2015 este foarte atractiva si variata.

Cei mai multi romani care se gandesc sa-si petreaca noaptea de Revelion cat mai departe de casa, isi doresc destinatii calde, cu plaje cu nisip fin, apa calda in care sa poata inota sau practica sporturi acvatice, posibilitati infinite de distractie si sistem de masa All Inclusive.

Cele mai cautate destinatii sunt insulele din Caraibe: Republica Dominicana, Cuba sau Jamaica, recunoscute pentru plajele impecabile, voie buna si mancarea excelenta. Un sejur de sapte nopti in aceste destinatii, incluzand zbor din Bucuresti, transfer de la aeroport la hotel si cazare cu All Inclusive incepe de la 1900 euro de persoana si poate ajunge la 2500 euro, limita maxima fiind practic imposibil de trasat, aceasta depinzand de preferintele si posibilitatile financiare ale fiecaruia.

Insulele Maldive din Oceanul Indian sunt o destinatie aleasa de romanii cu dare de mana care viseaza la un loc special pentru trecerea in noul an. Tarifele pentru o vacanta in care sa fii izolat de restul lumii pe propria insula inconjurata de apele calde ale oceanului incep de la 2700 euro de persoana, tarif care include zbor din Bucuresti cu o singura escala, transfer de la aeroport si cazare de sase nopti in camera dubla cu mic dejun sau demipensiune, la un hotel de 4 stele.

Pentru cei pretentiosi, care isi doresc cazare la un hotel de 6 stele cu servicii de pensiune completa (trei mese pe zi), tariful de persoana poate depasi 5000 de euro. Un sejur la Banyan Tree Vabbinfaru 6* ce presupune cazare de 6 nopti in camera dubla Oceanview Pool Villa cu pensiune completa se ridica la 5700 euro/persoana, pret care include zborul din Bucuresti, transfer cu barca de la aeroportul din Male la hotel si cina festiva de Revelion.

Daca visati insa sa va incepeti noul an cu o baie in apele oceanului Indian si vreti sa evitati sa dati pe o vacanta pretul unei masini, atunci puteti alege Sri Lanka, o insula exotica celebra pentru plajele sale cu nisip fin auriu, plantatii de ceai, parcuri nationale, tratamente Spa de Ayurveda, temple budiste si nenumaratele obiective turistice care dezvaluie istoria si traditia acestei tari situata in apropiere de India.

Un sejur de Revelion in Sri Lanka incluzand sapte nopti la un hotel de 3 stele superior, cu demipensiune (mic dejun si cina), transferuri si zbor dus-intors cu plecare din Otopeni se ridica la 1350 euro de persoana.

Oferta de Revelion exotic 2015 se poate extinde la cele mai indepartate colturi ale planetei, depinde cum va imaginati sa arate locul in care sa incepeti noul an si cat sunteti dispusi sa cheltuiti pentru un sejur exotic. Daca va ganditi la temperaturi, trebuie sa stiti ca in majoritatea destinatiilor exotice vremea este excelenta in lunile decembrie si ianuarie, cu ploi putine, umiditate scazuta si mult soare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Revelion exotic 2015, #oferte Revelion 2015 , #oferte turism