Cele mai bune oferte de vacanta pentru 1 Mai

Vineri, 16 Aprilie 2010, ora 11:59
1848 citiri
Cele mai bune oferte de vacanta pentru 1 Mai
Foto: Arhiva

Chiar daca 1 Mai o sa cada in acest an intr-o sambata, ofertele turistice sunt foarte multe, iar proprietarii de hoteluri si de pensiuni intra intr-o competitie pentru multumirea clientului.

Nu te-ai hotarat inca unde pleci in aceasta mica vacanta? InfoTurism te ajuta. In top se afla Bulgaria cu 1.027 de oferte, urmata de Romania cu 418 oferte. Turcia si Egipt se afla in stransa competitie punand la dispozitie in jur de 140 de oferte de minivacanta pentru 1 Mai, la preturi foarte bune.

Astfel, cele mai cautate orase sunt Nisipurile de Aur, Kusadasi, Hurghada, Albena si Mamaia.

1 Mai in Romania

Pentru o minivacanta de 3 zile in Mamaia la un hotel de 2* preturile incep de la 22 de euro (fara masa). Pentru cazare 2 nopti intr-un hotel de 3* tarifele cresc pana in jurul sumei de 40 de euro, insa aveti inclus in pret si micul dejun. Hotelurile de 4* din Mamaia au ca tarif mediu pentru o minivacanta de 3 zile, 65 de euro.

Tanara statiune Costinesti intampina noul sezon de plaja cu tarife de 30 RON/ noapte, in cazul hotelurilor de 2*. O escapada de 1 mai la un hotel de 3* din Costinesti costa in jurul a 360 ron.

Preturile pentru 3 zile in Delta se invart in jurul sumei de 230 de euro. In acest pret aveti incluse: cazare 3 zile cu 3 mese pe zi, plimbari cu barca prin cotloanele Deltei, excursii cu barci cu motor, echipament pentru pescuit, ski nautic, discoteca, karaoke si toata atentia personalului.

Cei care doresc sa petreaca 1 Mai la munte pot alege Moeciu. Peisajul imbie la drumetii, iar aerul curat si tare e la el acasa. Iar pentru cei care nu vor sa stea locului, Moeciu este punctul de plecare ideal pentru micile excursii de vizitare a numeroaselor obiective turistice din zona. Pensiunile din zona va pun la dispozitie toata ospitalitatea, la preturi ce variaza intre 70 - 100 RON/ noapte, camera dubla. Pensiunile au pregatite pentru turisti, pachete speciale de 1 mai, cu program artistic inclus si cu masa festiva. Puteti opta pentru aceste oferte speciale, rezervandu-va un loc prin intermediul portalului www.infopensiuni.ro

1 Mai in Bulgaria

Romanii care merg in Bulgaria trebuie sa stie ca pentru o minivacanta de 3 zile, in regim ultra all inclusive, in perioada 30 aprilie-3 mai, hotelurile din Albena au tarife ce variaza intre 50-100 de euro, in functie de conditiile de cazare (mai multe sau mai putine stele).

Pentru Nisipurile de Aur o minivacanta de 3-4 zile la hoteluri de 4* cu demipensiune inclusa, variaza intre 40-70 de euro.

1 Mai in Turcia

In Turcia, Riviera Antalya, cu cele mai frumoase si mai cunoscute dintre plajele Turciei, ofera nopti minunate si o bogatie de peisaje. Partea vestica impresioneaza cu salbaticii munti Taurus si cu statiunile Phaselis, Camyuva, Goynuk, Tekirova, Kas, Kemer si Beldibi, unde puteti petrece vacante pe gustul fiecaruia.

Daca vreti sa va prelungiti escapada de 1 mai cu o mini-vacanta, o minivacanta all-inclusive in Antalya costa in jur de 320 de euro (inclus: transport avion dus-intors, asistenta turistica).

Pentru Istanbul, 4 nopti de cazare in perioada 30 aprilie - 3 mai costa in jur de 280 de euro, incluzand si transportul dus-intors cu avionul.

Petrece 1 Mai in Egipt

O destinatie clasica pentru vacantele all-inclusive, dar care se preteaza si unei escapade de 1 mai, este Egiptul cu a lui statiune plina de viata, Hurghada. Aici gasiti cele mai diverse activitati de zi si de noapte. Peisaje subacvatice extraordinare, apa numai buna de scaldat si baruri exotice, cu muzica buna si oameni pusi pe distractie.

1 mai este un motiv foarte bun de a porni sa descoperiti sau sa revedeti aceasta statiune. Insa cateva zile sigur nu vor fi de ajuns. Cel mai potrivit este o minivacanta de 8 zile, pentru a apuca sa savurati pe indelete atractiile statiunii. Pretul pentru un astfel vacanta variaza intre 200-300 de euro cu demipensiune inclusa.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#oferte turistice 1 Mai, #oferte 1 Mai, #oferte turistice Bulgaria, #oferte turistica Romania , #oferte turism