Kusadasi! Cat te costa o vacanta cu copiii (Galerie foto)

Marti, 10 Iunie 2014, ora 10:06
4819 citiri
Kusadasi! Cat te costa o vacanta cu copiii (Galerie foto)

Kusadasi are numeroase facilitati dar, daca esti parinte, primul tau gand zboara la distractiile care sa-ti faca copilul fericit. Vestea buna este ca vei gasi o multime de atractii atat in Kusadasi, cat si in imprejurimile lui, care sa-ti ofere un moment de "respiro", tinandu-ti copilul ocupat de dimineata pana seara.

Majoritatea sunt ieftine si nu trebuie sa strabati sute de kilometri ca sa ajungi la ele. Iar daca-ti iei si o vacanta low-cost, cum am gasit la Europa Travel, cheltuielile s-ar putea sa scada simtitor.

Plaje si sporturi nautice

Pentru inceput, arunca o privire pe plajele din Kusadasi. Aproape toate ofera sporturi de apa pentru adolescenti, precum navigatie, schi nautic si scuba diving, pe care le gasesti la preturi intre 25 si 50 de euro de persoana. Una dintre cele mai bune plaje din Kusadasi este Ladies Beach ("Kadinlar Plaji" in limba greaca), cunoscuta printre familiile cu copii datorita posibilitatilor de petrecere a timpului liber: sporturi nautice, cursuri de inot pentru cei mici, o intindere de peste un kilometru cu nisip fin.

Alte doua plaje populare pentru familii sunt Pamucak si Yilanci Burnu. Si dupa ce te-ai plictisit de plaja, poti merge in Parcul National Dilek, in orasul grecesc Old Doganbey si chiar in cateva waterparkuri. Noi ti-am ales cea mai buna si ieftina oferta de la Europa Travel, acum tu hotarasti cum si unde vrei sa te distrezi.

Parcul National Dilek (sau Milli Park) este o zona protejata, aflata la 28 km de Kusadasi si marginita de statiunile de vara din Guzelcamli si Doganbey, in care traiesc multe specii de plante si pasari. Parcul se aglomereaza cel mai mult in weekend, cand vin turisti si multi localnici din Kusadasi, Izmir si Soke pentru ca se organizeaza numeroase activitati printre care drumetii, alpinism, ciclism montan, safari de cai, plimbari culturale, excursii botanice si prezentare a pasarilor.

Pretul de intrare cu masina este de 10 lire turcesti (3.50 euro), cu motocicleta este de 6 lire turcesti (2 euro), iar pretul de intrare "la pas" este de 3 lire turcesti (un euro). Pretul distractiilor variaza intre 30 si 50 de euro, in functie de alegerea pe care o faci.

Pestera lui Zeus se afla la un kilometru de la intrarea in parc. Este o mica pestera cu ape albastre, perfecta pentru o balaceala rapida in timpul verii. Florile, copacii, animalele, canioanele si trasee parcului pot fi explorate zilnic timp de o saptamana, aceasta fiind unul dintre cele mai fascinale locuri pentru familii.

Old Doganbey - la marginea parcului este Old Doganbey (Eski Doganbey), un sat grecesc antic, cu case de tara si un muzeu dedicat florei si faunei din zona. Peste tot se specifica faptul ca animalele impaiate din muzeu au murit din cauze naturale. Nu multi oameni viziteaza Eski Doganbey, asa ca trebuie sa fii pregatit sa bati la poarta pentru a ti se deschide.

Waterparkuri. Dupa numeroase drumetii si o zi de stat la plaja, urmeaza nebunia pe ape, in tobogane uriase. Exista trei waterparkuri in Kusadasi, iar doua dintre ele sunt printre cele mai mari din Europa. Adaland se afla la 4 km de Kusadasi si, mai nou, organizeaza spectacole cu delfini. Aquafantasy se afla la 6 km de Kusadasi, iar Longbeach Aquaresort la 5 km sud de oras. Cele trei waterparkuri sunt deschise intre orele 09:00 - 18:00, tocmai bine pentru ca seara in Kusadasi sunt organizate concerte si spectacole live, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Cat despre intrarea in waterparcuri, copiii pana in 3 ani au gratuitate. Pentru cei cu varste intre 4-12 ani pretul biletului variaza intre 15-17 euro de persoana, iar pentru adulti costul variaza intre 23 si 25 de euro de persoana. Daca le aduni pe toate, pare costisitor, dar daca optezi pentru un sejur low-cost, de la Europa Travel, vacanta s-ar putea sa te duca mai ieftin decat te-astepti.

Oferta sejur Kusadasi

Hotel Esat 3* - Kusadasi - de la 135 euro + 329 lei/persoana, transport cu autocarul, 6 nopti de cazare cu All-inclusive, asistenta turistica. Europa Travel, www.europatravel.ro, tel. 021.9407.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei. Coaliția de guvernare a renunțat luni seara, 22 aprilie, la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. Gabriela Firea şi Sebastian...
#vacanta vara Kusadasi, #oferte vara vacanta Kusadasi, #oferte turism Kusadasi , #oferte turism