Sarbatori de iarna la preturi speciale - vezi ofertele de ultim moment

Vineri, 16 Decembrie 2011, ora 15:16
2197 citiri
Sarbatori de iarna la preturi speciale - vezi ofertele de ultim moment
Foto: Arhiva

Craciunul este atat de aproape, insa nu te-ai hotarat inca unde sa mergi in mini-vacanta? Nu-i nimic. Ziare.com iti prezinta ofertele de pe ultima suta de metri.

Perfect Tour iti propune sa petreci un Craciun de vis in Laponia, acasa la Mos Craciun. Pentru preturi incepand de la 1.250 de euro de persoana dispui de patru nopti cazare cu mic dejun, zbor dus-intors si transferuri, o cina in seara sosirii si una festiva de Craciun. In plus, in tarif intra si excursiile "In cautarea lui Mos Craciun" si "Intalnire cu Mos Craciun si sotia sa".

Agentia continua cu o oferta pentru un Revelion extraordinar la Paris. Acum beneficiezi de o reducere de 5% din tariful fara taxe, care incepe de la 499 de euro de persoana, pentru patru nopti cazare cu mic dejun, zbor dus-intors, transfer si tur panoramic de trei ore.

Iti doresti sa petreci Sarbatorile la caldura? Atunci opteaza pentru o mica vacanta in Thailanda, la Khao Lak Merlin Resort. Oferta propusa de Mara Travel de 1.773 de euro de persoana este valabila in perioada 20 - 28 decembrie.

In cazul in care iti doresti sa ajungi intr-o destinatie exotica precum Sri Lanka, vei scoate din portofel 1.767 de euro de persoana, daca vrei sa mergi la hotelul de patru stele Chaaya Blue.

Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai bune oferte

Daca nici acestea nu ti-au atras atentia, iti propunem destinatia Maldive, unde cu 1.766 de euro de persoana te poti caza la Ranveli Village, in perioada 19 - 27 decembrie.

Amator de golf?

Daca esti amator de golf, Dacris Travel iti propune sa participi la turneul de golf de amatori din Marbella. Pentru 695 de euro de persoana beneficiezi de cinci nopti cazare in DBL Sup cu mic dejun, patru runde de golf (inclusiv buggies, gustari si racoritoare) la: Los Flamingos Golf Club, Valle Romano Golf Club, La Reserva Golf Club si Alferini Golf Club.

In pret mai intra o cina de bun venit si un cadou pentru participanti. Te vei putea caza la hotelul Andalucia Plaza, de patru stele.

Iti doresti sa joci golf in alta parte? Incearca Costa da Caparica, la 25 km sud de Lisabona. Pentru sapte nopti aici, in perioada ianuarie - martie 2012, vei plati 575 de euro.

In aceeasi perioada poti plati 495 de euro de persoana pentru sapte nopti de cazare in camera dubla, pensiune completa, patru runde de golf si intrare la spa, la Elba Costa Ballena Golf Thalasso & Convent.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#oferta turism Craciun, #oferta turism vacanta, #concediu iarna 2012, #oferte agentii turism iarna, #Revelion strainatate oferte agentii , #oferte turism