Unde sa mergi in vara asta cu familia

Vineri, 18 Iunie 2010, ora 12:51
3720 citiri
Unde sa mergi in vara asta cu familia

Vrei sa-ti duci copilul in vacanta? In aceasta vara atentia agentiilor de turism si ale companiilor aeriene se indreapta catre familiile care pleaca in concediu cu copiii, oferindu-le reduceri la pachetele de vacanta si la zboruri.

Principalele destinatii de vacanta pentru intreaga familie sunt Parisul, Bulgaria, Grecia si Turcia.

Bilete gratis si taxe de aeroport zero, pentru copii

Copiii cu varsta mai mica de 12 ani beneficiaza in lunile de vacanta de gratuitati sau reduceri la biletele de avion.

De exemplu, compania Tarom a introdus pentru vara 2010 pachetele Family: acesta le ofera familiilor cu mai multi copii tarife speciale pentru zborurile desfasurate pana in luna septembrie.

Astfel, primul copil cu varsta de pana la 12 ani zboara gratis, urmatorii copii cu varsta de pana la 12 ani primesc o reducere de 50%, iar sotiei i se acorda o reducere de pana la 15% din tariful biletului de avion al sotului. Conditiile pentru a beneficia de aceasta oferta sunt prezentarea certificatului de nastere al copilului/copiilor, precum si a certificatului de casatorie al parintilor atunci cand se cumpara biletele si obligativitatea ca membrii familiei sa calatoreasca impreuna pe ambele tronsoane.

Potrivit Tarom, aceasta reducere se aplica pentru zborurile catre urmatoarele destinatii: Madrid (cu plecare din Bucuresti si Cluj), Barcelona, Valencia, Frankfurt (plecarile din Bucuresti si Cluj Napoca), Munchen (cu plecare din Sibiu si Bucuresti), Belgrad, Dubrovnik, Roma, Venetia, Bari, Budapesta, Zurich, Larnaca, Viena, Istanbul si Nisa.

Pentru zborurile catre Salonic, familiile care calatoresc cu copii vor plati pentru primul copil doar taxele de aeroport, pentru biletul de avion primind o reducere de 100%.

Urmatorii copii cu varsta de pana la 12 ani primesc o reducere de 33% din tarif. Tarifele pentru o familie cu 3 membri incep astfel de la 437 EUR, toate taxele incluse, pentru o calatorie pe ruta Bucuresti - Atena - Bucuresti si de la 376 EUR, toate taxele incluse, pentru o calatorie pe ruta Bucuresti - Salonic - Bucuresti. Aceasta oferta este valabila pana la sfarsitul lunii octombrie.

Si companiile low-cost au reduceri pentru familiile cu copii. In luna iunie parintii care vor sa isi duca copii cu avionul catre destinatiile europene nu vor plati taxele de aeroport pentru micutul familiei. Promotia este valabila in perioada 1-30 iunie 2010 si este valabila pentru toate zborurile Blue Air catre Europa.

Disneyland, destinatie preferata pentru parinti si copii

In aceasta vara agentiile de turism au pregatit excursii pentru copii si parinti, cea mai ofertata destinatie pentru micuti fiind Parisul, acolo unde se afla localizat Disneyland, cel mai iubit parc de distractii din Europa.

Pana in luna octombrie, parintii isi pot duce copiii la Disneyland prin programul "copiii sub 12 ani zboara, stau si se distreaza gratis", conditia pentru a primi aceasta oferta fiind ca micutul sa fie insotit de cel putin un adult, care sa plateasca un pachet de vacanta intreg.

Preturile pachetelor pornesc de la 180 de euro (pentru un adult cazat in camera dubla la un hotel de doua stele, cu mic dejun si intrari in parcuri) si ajung pana la 1500 de euro (platiti de un adult care va sta intr-o camera dubla a unui hotel de cinci stele, cu mic dejun si intrari in parcuri incluse).

Bulgaria, Turcia si Grecia, destinatii de vara potrivite pentru familii

Aceste trei tari au oferte de vacanta pe litoral pentru familiile cu copii. Zone precum Antalya, Bourgas, Nisipurile de Aur, Halkidiki sunt recomandate parintilor care nu vor sa stea departe de micutii lor in timpul concediului.

In aceste locatii vei gasi hoteluri care au nu doar camere in care se poate caza toata familia, ci si gradinite de zi si spatii de distractie unde copiii se pot juca si distra sub supravegherea unui personal specializat, in timp ce parintii se afla la plaja sau la plimbare. In plus, aici exista si aqua-park-uri, locuri speciale pe plaja pentru cei care au venit cu micutii la mare.

Laura Jigau

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#reduceri vacanta, #reduceri vacanta copii, #destinatii vacanta vara 2010 , #oferte turism