Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai avantajoase oferte

Vineri, 21 Octombrie 2011, ora 18:13
2758 citiri
Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai avantajoase oferte
Foto: Arhiva

Se apropie iarna si perioada Sarbatorilor, iar agentiile de turism au inceput deja sa lanseze oferte care mai de care mai avantajoase. Nu doar in perioada Revelionului gasiti oferte atragatoare, ci si in lunile care au mai ramas pana atunci. Ziare.com a selectat cateva dintre cele mai avantajoase oferte de sezon, pentru cei cu dor de duca.

Noiembrie

Daca vrei sa ajungi in Sicilia, poti opta pentru oferta Perfect Tour: 379 de euro de persoana, sapte nopti si cazare tip demipensiune. Biletul este dus intors si include taxele.

Tot pentru noiembrie, aceeasi agentie iti ofera un pachet pentru Costa Brava, care costa in 379 euro de persoana, sapte nopti cazare cu pensiune completa, zbor dus-intors si taxe incluse.

Daca vrei sa ajungi in Israel, oferta este de 345 euro de persoana, sase nopti cazare cu demipensiune, zbor dus-intors.

Decembrie

Agentia Mara Boutique Travel te trimite in perioda 3-10 decembrie in Austria la Bad Gastein. Pentru 191 de euro de persoana te poti caza la Mondi-Holiday Bellevue. In cazul in care iti doresti sa beneficiezi de reducerea de 10% oferita de agentie, iti poti face rezervari pana la 1 noiembrie.

Pentru Revelion ai de unde alege. Vrei sa ajungi in tara lui Mos Craciun? Atunci opteaza pentru Laponia - Levi cu pret incepand de la de la 815 euro de persoana, cinci nopti, zbor dus-intors si transferuri. Si daca America se numara printre preferintele tale, atunci opteaza pentru pachetul "Revelion 2012 in New York, de la 1.599 euro de persoana, sase nopti, zbor dus-intors si transferuri.

Multi romani prefera sa mearga iarna in Austria. In perioada 25 decembrie 2010 - 1 ianuarie 2011 Dacris Travel iti propune sa mergi in Soelden pentru 389 de euro/persoana, sejur de sapte nopti, cazare la demipensiune la Gasthof Pension Bergheimat de trei stele.

Daca nu iti place aceasta oferta poti opta pentru hotelul Kleon, de trei stele, cu o oferta de 440 de euro/persoana in App, sapte nopti in regim all inclusive.

In aceeasi zona poti sa stai la hotelul Gisela, de patru stele, pentru 660 de euro/persoana in DBL, sejur sapte nopti cu demipensiune sau 850 de euro/persoana in App, sejur sapte nopti cu demipensiune.

In cazul in care vrei sa pleci a doua zi de Craciun si sa stai pana la inceputul anului viitor, poti merge in aceeasi zona la Pensiunea Bergblick, de trei stele, pentru 319 de euro/persoane in DBL /sejur de sapte nopti cu mic dejun.

Pentru Mayrhofen in perioada 25 decembrie - 1 ianuarie 2011 poti opta pentru un sejur de sapte nopti la Rauchenwalderhof, de trei stele, pentru 390 de euro/persoana in DBL, cu mic dejun, sau la Eckartauerhof, tot trei stele, pentru 419 de euro/persoana in DBL, cu mic dejun, fie 500 de euro/persoana in DBL cu demipensiune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#oferte turism Austria, #oferte turism vacanta, #oferte turism iarna, #oferte revelion 2011, #oferte revelion 2011 2012 , #oferte turism