Drumurile cu cele mai frumoase peisaje din America (Galerie foto)

Miercuri, 23 Ianuarie 2013, ora 22:15
19935 citiri
Drumurile cu cele mai frumoase peisaje din America (Galerie foto)

America este un taram vast, cu peisaje dintre cele mai diversificate, care te vor lasa fara suflare.

Daca vrei sa vezi adevarate minunatii, este de ajuns sa te urci in masina si sa conduci pe soselele cu cele mai frumoase peisaje din Statele Unite. Iata care sunt acestea, potrivit Travel and Leisure:

Florida Keys

Dupa ce intri in lantul de insule din Florida Keys, lung de 193 de kilometri, vei vedea un paradis de plaje, iar de pe mal ii poti vedea pe cei care fac sporturi de apa. De la Key Largo pana la Key West vei trece pe langa bariere de recif, faruri si vei vedea 7 Mile Bridge, care este in topul celor mai lungi poduri din lume.

17 Mile Drive, California

Soseaua 17 Mile Drive trece pe langa malurile Oceanului Pacific, prin paduri si ajunge in oras. Vei vedea surferi inraiti sau pur si simplu poti sa stai pe marginea drumului si sa admiri un superb apus de soare.

Blue Rodge Parkway, din Carolina si Virginia

Aceasta sosea de 800 de kilometri trece prin Great Smoky Mountains si prin parcurile nationale Shenandoah, oferind soferilor, sau mai degraba pasagerilor, o priveliste superba, in toate cele 4 sezoane.

Lake Shore Drive, Chicago

Soseaua se desfasoara de-a lungul lacului Michigan si incepe de la Hollywood, intinzandu-se pana in Jackson Park, acoperind 41 de kilometri. Vei vedea unele dintre cele mai inalte cladiri din lume, o arhitectura incredibila, iar pe cealalta parte splendoarea lacului.

Route 12, Utah

Aceasta se intinde intre Capitol Reef si Bryce Canyion, pe aproape 200 de kilometri. Vei trece pe langa orase micute, nisipuri cat vezi cu ochii si stanci semete, incredibile.

Sun Road, Montana

Acest drum din Muntii Stancosi este deschis doar din mai pana in octombrie, caci in rest este acoperit de zapada. Odata ajuns aici, poti admira Parcul National Glacier, cu peisaje montane ce-ti taie rasuflarea.

Autostrada 101, din Oregon

Cea mai mare parte din cei 480 de kilometri de autostrada iti ofera peisaje naturale, in care omul nu a intervenit prea mult. Intre Port Orford si Brookings vei vedea plaje si stanci, in contrast cu ferme pastorale si asezari mici.

Anchorage-Valdez, Alaska

Acest drum trece pe langa ghetari preistorici, varfuri muntoase extrem de inalte, cascade si canioane.

Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#peisaje sosele America, #sosele celebre SUA, #autostrazi spectaculoare America , #peisaje