Cum gasim cele mai echilibrate solutii de cazare in statiunile romanesti - interviu Rezervasigur.ro

Advertorial
Marti, 31 Octombrie 2017, ora 15:22
10883 citiri
Cum gasim cele mai echilibrate solutii de cazare in statiunile romanesti - interviu Rezervasigur.ro
Foto: CC0 Creative Commons

Turismul din Romania este din ce in ce mai dezvoltat. Numarul strainilor care ajung la noi in tara este in continua crestere, iar numarul romanilor care isi aleg destinatii de vacanta locale pare a reveni la valori din ce in ce mai atractive.

Motivele cresterii sunt destul de variate:

  • Imbunatatirea treptata a serviciilor;
  • Investitiile in obiectivele majore, prin accesarea bugetelor UE;
  • O globalizare din ce in ce mai evidenta, care a deschis apetitul unui numar mare de oameni pentru turism.

Una dintre marile probleme ale turismului din Romania este cel dat de cazare, punct la care inca nu stam foarte bine. Pentru a intelege mai bine modul in care trebuie sa evolueze aceasta piata, dar si psihologia turistului roman, am vorbit cu cei de la Rezervasigur.ro.

De ce Rezervasigur? Nu este o piata deja prea aglomerata?

Rezervasigur este un portal prin care oamenii pot sa gaseasca unitati de cazare in Romania intr-un mod rapid si sigur. Mizam pe aceste doua aspecte: viteza si siguranta, pentru ca traim intr-o epoca in care totul trebuie sa se faca foarte rapid.

Da! Exista o multime de alte site-uri care ofera aproximativ aceleasi servicii ca si noi si multe dintre ele vin cu oferte mai variate (cel putin pentru moment). Noi incercam sa iesim in evidenta insa, prin apropierea fata de turist si printr-o transparenta totala.

Ce avantaje are cel care decide sa inchirieze pe Rezervasigur.ro?

Avantajele sunt destul de mari. In primul rand, incercam sa gasim cele mai echilibrate solutii de cazare din statiunile romanesti. Cand ne gandim la echilibru ne gandim la un raport calitate/pret excelent.

De asemenea, preturile sunt exacte, fara costuri ascunse si fara posibilitatea de a se modifica in timp. Unul dintre principalele avantaje este faptul ca proprietarul pensiunii, al apartamentului sau al hotelului ales, poate sa fie contactat direct. Practic, ceea ce facem este sa inlesnim relatia dintre vanzator si cumparator, fara a interveni foarte mult in comunicarea dintre ei.

Care sunt cele 3 cuvinte care definesc acest site?

Siguranta, viziune si informare. Incercam sa oferim informatii cat mai exacte si sa cream un mediu sigur pentru cei care doresc sa inchirieze o camera in Romania. De asemenea, avem idei... multe idei.

De ce turism din Romania?

Consideram ca Romania este un punct extrem de important pe harta turistica a lumii. Este un spatiu in care se intalnesc armonios toate formele de relief si in care istoria si-a spus cuvantul intr-un mod placut.

Cu investitii sustinute si cu oameni dedicati, aceasta tara poate sa atraga din ce in ce mai multi turisti din toate colturile lumii si poate sa spuna o multime de povesti. Am ales sa promovam statiunile din Romania pentru simplul fapt ca avem incredere in tot ceea ce se poate face aici.

Care credeti ca este viitorul turismului din tara?

Viitorul suna bine. Poate ca inaintam ceva mai incet decat altii, insa inaintam sigur. Ultimii ani au cunoscut o crestere semnificativa a numarului de turisti straini si ceea ce este foarte interesant este faptul ca din ce in ce mai multi romani potenti financiar au ales sa isi petreaca vacantele in tara.

Exista multe motive pentru care viitorul este unul cu potential:

  • Avem foarte multi romani care au locuit foarte multi ani afara si s-au intors pentru a investi in turism;
  • Putem dispune de fonduri europene, care sunt din ce in ce mai usor de accesat ceea ce ne permite sa dezvoltam unitati de cazare bine puse la punct;
  • Incepem sa valorificam obiective turistice lasate in paragina in ultimii 20 de ani. Acestea pot sa spuna cele mai multe povesti si pot sa atraga extrem de mult.

La munte sau la mare?

Este o alegere grea. Atat muntele cat si marea au propriul farmec si pot oferi vacante excelente. Diversitatea statiunilor montane este ceva mai mare in Romania, insa din pacate, nu toate sunt bine puse la punct din punct de vedere al facilitatilor, asadar, strict din acest punct de vedere am alege marea. Daca ne focusam pe peisaje insa, muntele va fi intotdeauna mult mai atractiv.

Care sunt planurile de viitor pentru Rezervasigur.ro?

Rezervasigur.ro este un site nou, cu planuri mari si indraznete. Dorim sa devenim un site etalon atunci cand vine vorba despre rezervarea unor unitati de cazare si cu siguranta vom obtine acest lucru in urmatorii ani.

De asemenea, dorim sa colaboram cu majoritatea hotelurilor, pensiunilor si apartamentelor inchiriate in regim hotelier in Romania, de asemenea cu ziare online si alte site-uri de specialitate si sa contribuim la imbunatatirea serviciilor pe care acestea le ofera.

Planurile noastre de viitor se pot imbina perfect cu planurile ce ar trebui sa contureze intregul turism romanesc. Vrem mai multi turisti, vrem servicii mai bune si vrem o informare cat mai corecta a turismului. Tocmai de aceea, incercam sa contribuim cat mai mult pentru a obtine aceste lucruri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#rezerva cazare statiune, #cazare statiuni Romania , #statiuni