Imaginatia nu iti joaca feste: Locuri de pe Pamant care par ireale (Galerie foto)

Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 15:44
13827 citiri
Imaginatia nu iti joaca feste: Locuri de pe Pamant care par ireale (Galerie foto)
Foto: The Richest

Exista pe Pamant unele locuri care te fac sa crezi ca imaginatia iti joaca feste sau ca ai probleme cu vederea. Ei bine, nu.

Ele sunt adevarate si nu exista cuvinte care sa le poata descrie, asa ca va prezentam cateva fotografii, propuse de The Richest.

Destinatii cu peisaje ireale pentru vacanta din 2015 (Galerie foto)

Parcul National Zhangye Danxia te poate face sa crezi ca face parte dintr-un basm sau ca imaginile sunt prelucrate in Photoshop. Si chiar daca ti se pare ca dealurile sunt ireale, ei bine sunt adevarate si s-au format in 24 de milioane de ani.

10 locuri unice pe Pamant (Galerie foto)

Foto: Huffington Post

Muntele Roraima, aflat la granita Venezuela, Brazilia si Guyana pare rupt dintr-un film fantezie. Totusi, daca iti doresti sa faci o plimbare pe jos pe munte trebuie sa ajungi in Venezuela.

Foto: Climax-magazine

Daca mergi sa vizitezi Parcul Hitachi Seaside din Japonia, o sa te poti plimba printre arbusti Bassia, care toamna devin spectaculosi fiind colorati intr-un rosu foarte aprins. Narcisele si lalele din parc au si ele locul lor de cinste.

Foto: Panoramio

Frumusetea naturii nu cunoaste limite. Locuri pe care trebuie sa le vizitezi (Galerie foto)

Noua Zeelanda este cunoscuta pentru peisajele sale frumoase, dar si pentru faptul ca aici s-a filmat Stapanul Inelelor. Chiar daca platoul de filmare original a fost distrus, un altul a fost reconstruit si este deschis publicului. Locul este cunoscut drept Hobbiton.

Foto: AFAR

Chiar daca ai impresia ca este o gluma, te inseli. In imaginea de mai jos poti sa admiri Lacul Hillier din Australia. Oamenii de stiinta nu au o explicatie clara despre culoarea lacului de 600 de metri, dar exista o multime de teorii. Acesta nu este singurul lac roz din lume, mai exista unele in Senegal, Canada, Spania sau Azerbaidjan.

Foto:I Love Traveling

Cand ajungi la statia de metrou Radhuset, din Stockholm, Suedia, o sa ai impresia ca esti intr-o pestera.

Foto:Architizer

Cel mai mare lac american cu apa dulce este Flathead. Apa este atat de limpede incat poti sa vezi fara probleme fundul lacului.

Foto: Snopes

Peisaje ireale de pe Terra (Galerie foto)

Grand Prismatic este cel mai mare izvor cu apa fierbinte din Statele Unite si al treilea din lume.

Foto: Krysiahaag

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#peisaje ireale, #destinatii frumoase, #destinatii inedite, #locuri ireale , #turism