Reduceri si bonusuri la Targul de Turism din Capitala

Joi, 15 Octombrie 2009, ora 09:22
1257 citiri
Reduceri si bonusuri la Targul de Turism din Capitala

Ofertele agentiilor de turism pentru sezonul de iarna presupun reduceri de pret cuprinse intre 10 si 20%.

Targul de Turism, care incepe joi la la Romexpo, vine cu reduceri considerabile, insa destinatiile consacrate, precum Valea Prahovei, vor pastra tarifele de anul trecut, potrivit Gardianul.

Touroperatorii se asteapta ca in aceste condistii numarul turistilor sa se mentina la nivelul celui din sezonul trecut.

Dragos Raducan, secretar general al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), sustine ca pe plan intern tarifele se pastreaza la fel ca si cele de anul trecut sau sunt in scadere cu 10-15%, in functie de destinatie.

Si vacantele de iarna in strainatate sunt mai ieftine cu 10%, iar turoperatorii ofera reduceri pentru cei care isi rezerva din timp vacantele.

De exemplu, preturile pentru Atena sunt mai mici cu 65 de euro, pentru Valencia se aplica o reducere de 80 euro, 65 euro pentru Budapesta, 50 euro pentru Lisabona si pentru Paris 50 euro. Reducerile pentru Cipru variaza intre 35, 45, 55 si 65 euro (in functie de hotel).

Ofertele de criza presupun si bonusuri. De exemplu, la rezervarile pentru grupuri de 10 persoane, se ofera cadou un weekend de doua persoane la Poiana Brasov sau la Sinaia.

Oferta este valabila dupa 15 ianuarie 2010 si cuprinde doua nopti cazare cu mic dejun la hotelurile mentionate.

Cei care aleg destinatiile exotice au si ei bonusuri considerabile. Astfel, turistii care aleg un hotel de cinci stele din St. Julian's vor avea ca bonus camera cu vedere la gradina, la pret de camera cu vedere panoramica asupra orasului daca fac rezervari cu o luna inainte de plecare.

Pentru cei care aleg un hotel de cinci stele din Valetta pana la 15 noiembrie, se ofera bonus camera cu vedere partiala la mare.

Pretul unui sejur de 8 zile in Maldive la un hotel de 4 stele cu demipensiune pleaca de la 2.157 euro/persoana. Pentru Bahamas, turistii vor plati de la 1.949 euro, tariful cuprinzand biletul de avion si taxa de aeroport, 14 nopti cazare la hotel de patru stele.

In Jamaica, la hotel de cinci stele, pretul pachetului turistic este de la 2.203 euro pentru 14 nopti cazare cu all inclusive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#reduceri vacanta, #Targ Turism, #bonus vacanta , #turism