Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Turismul romanesc, promovat pe Google, Facebook si Youtube

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 22:26
3695 citiri
Turismul romanesc, promovat pe Google, Facebook si Youtube
Foto: Arhiva Ziare.com

Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) a decis sa incheie parteneriate cu companiile Google, Facebook si Youtube pentru promovarea turistica a Romaniei.

"Am avut prima intalnire cu reprezentantii Google. Noi lucram efectiv la scrierea acordului, care nu presupune bani, este gratis, ci incarcarea tuturor informatiilor, ANT va furniza date, de exemplu toate informatiile legate de Drumul Vinului, imagini, filme pe care le-am realizat din fonduri europene, pentru a promova obiectivele turistice strategice, statiuni balneo etc. Iar dansii ne vor pune la dispozitie platformele si informatiile si programele pe care le au.

Dupa aceea, vom identifica daca exista potential si pentru alte asemenea proiecte, pe care sa le dezvoltam impreuna. Toate aceste informatii care vor fi incarcate pe platformele Google vor fi vizibile in intreaga lume, lucru foarte important pentru pomovare", a declarat joi presedintele ANT, Anca Pavel-Nedea, informeaza Mediafax.

Transilvania, pe primul loc in topul celor mai tari destinatii turistice in 2016 (Video)

Presedintele ANT a mai precizat ca termenul limita pentru incarcarea primei parti a materialelor este sfarsitul anului.

Ambasadorul SUA: Romania are mare potential turistic pentru americani

Un aspect important al acestei colaborari va presupune posibilitatea ca turistii si toti cei care urmaresc aceste platforme online sa isi poata spune parerea cu privire la destinatiile turistice promovate de autoritatile de la Bucuresti, a mai subliniat aceasta.

Oficialii ANT au in plan incheierea unor acorduri asemanatoare cu Facebook si YouTube, cu care urmeaza sa poarte discutii, informeaza sursa citata.

200.000 de euro pentru un centru de informare turistica intr-un sat fara drumuri asfaltate si locuri de cazare

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#turism romanesc promovat Google, #ANT contract Google Facebook , #turism