Vacanta de vis si culori vii, in Halkidiki (Galerie foto)

Luni, 14 Iunie 2010, ora 16:27
2795 citiri
Vacanta de vis si culori vii, in Halkidiki (Galerie foto)
Foto: Agentia Icartours

Situata in nordul Greciei, "peninsula cu trei peninsule", este locul ideal pentru o vacanta de neuitat. Cele trei peninsule - Kassandra, Sithonia si Muntele Athos - se prelungesc in Marea Egee precum trei degete la o mina.

Turismul a inceput sa se dezvolte abia in ultimul secol in aceasta zona blagoslovita de Dumnezeu cu o vegetatie abundenta, variata, diversificata si armonioasa, alaturand in mod fericit culorile vii ale florilor de camp cu verdele proaspat al padurilor ce acopera o mare parte din zona.

Relieful imbina surprinzator muntele cu marea, oferind privelisti ce cu greu pot fi vazute in alte colturi ale lumii. Ridicati in multe locuri direct din mare, cu stinci austere si impunatoare, muntii si dealurile ce acopera mare parte din peninsula au fost "domesticiti" cu arta pentru turism si chiar agricultura.

Daca vorbim despre turism trebuie sa mentionam trasatura atipica pentru restul Greciei, Halkidiki fiind o continua alternanta de statiuni micute ca si suprafata, dar foarte bine dotate cu tot ce inseamna oferte de petrecere a unei vacante intr-o statiune de litoral - si zone "libere de constructii", in care se poate admira, in toata splendoarea sa si fara alt zgomot de fond decat sunetul placut al valurilor Marii Egee ce se sparg de stinci.

Multe sunt de vazut in Halkidiki, si mai multe in Grecia si nu ai decat o sansa sa-ti bucuri sufletul cu minunatiile daruite de Dumnezeu, natura sau zeii Olimpului - alege ce-ti place - in acest colt binecuvantat de Rai terestru: du-te acolo, sa le vezi, sa le simti, sa adulmeci aerul proaspat pe care nici o scriere nu-l poate descrie cu adevarat.

Si ca sa fii sigur ca vei avea parte de cele mai bune servicii, Icartours iti recomanda o oferta pe care o cauti de multa vreme!

Agentia Icar Tours

www.vacante.icartours.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Halkidiki vacanta, #oferte vacanta Halkidiki , #turism