Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cateva oferte de nerefuzat

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 19:24
2203 citiri
Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cateva oferte de nerefuzat
Foto: Arhiva

Daca vrei sa-ti planifici concediul din timp, uneori poti intampina probleme in alegerea unei zone sau oferte. Ziare.com iti prezinta cateva oferte de turism ce te pot ajuta sa te hotarasti.

Toata lumea se pregateste de venirea Sarbatorilor si asta inseamna si multe cumparaturi. Unde poate fi mai frumos sa faci piata de Craciun decat la Viena? In perioada 10-13 decembrie, Dacris Travel te trimite sa te rasfeti aici si sa te cazezi la Trend Hotel Messe, de trei stele, pentru 285 de euro de persoana sau la Trend Hotel Favorita, de patru stele, la acelasi pret.

Pentru cumparaturi la Munchen poti opta pentru perioada 2-5 decembrie, zbor Lufthansa, si sa te cazezi la Hotel Rivoli, de trei stele, pentru 275 de euro de persoana, Holiday Inn Munich, de patru stele, pentru 295 de euro de persoana sau Ghotel City, de trei stele, pentru 315 euro de persoana.

Praga iti suna mai bine? Intre 10 si 13 decembrie poti zbura cu CSA si te poti caza la City Partner Hotel Atos, de trei stele, pentru 320 de euro de persoana, City Central De Luxe, de trei stele, pentru 325 de euro de persoana sau Caruso Prague, de patru stele, pentru 350 de euro de persoana.

In aceasta saptamana Perfect Tour iti prezinta o oferta pentru "Revelion 2012 in New York", cu pretul incepand de la 1.599 de euro pentru sase nopti, incluzand zbor dus-intors, transferuri si "Gray line" pentru 48 ore - hop on-hop off.

In cazul in care America nu te incanta si vrei sa mergi in Franta, o poti face pentru 499 de euro de persoana, patru nopti la Paris. Pretul include zbor dus-intors, transferuri si tur panoramic al orasului.

Destinatii exotice, unde sa-ti fie cald iarna

Daca nu te-am convins nici cu acesta, iti propunem opt nopti in Punta Cana, Republica Dominicana, pentru 1.845 de euro de persoana. Oferta este all inclusive si presupune zbor dus-intors, transferuri si Gala Dinner in cadrul hotelului.

Dacris Travel iti ofera cateva idei pentru shopping in luna ianuarie la Milano. In perioada 13-16 ianuarie sau 20-23 ianuarie 2012 poti avea parte de trei nopti cazare in camera dubla cu mic dejun la Ibis Milano Centro, de trei stele, pentru 240 de euro de persoana, hotel Ritter, de trei stele, pentru 245 de euro de persoana sau Una Hotel Mediteraneo, de patru stele, pentru 260 de euro de persoana.

O alta varianta ar fi Barcelona, unde in perioada 13-16 ianuarie, 20-23 ianuarie 2012 sau 27-30 ianuarie te poti caza trei nopti in camera dubla cu mic dejun la Hotel Glories, de trei stele, pentru 215 de euro de persoana, Hotel Rafael Diagonal Port, de patru stele, pentru 220 de euro de persoana sau Hotel Best Front Maritim, de patru stele, pentru 235 de euro de persoana.

Mara Boutique Travel te trimite in Bali. Doua zile de relaxare pentru doua persoane, intr-un interval de luni pana vineri, in perioada 4 ianuarie-10 februarie 2011, la doar 199 de euro sau 239 in weekend. Vei beneficia de cazare in camera de lux cu aer conditionat, TV LCD, Internet wireless, baie proprie, mic dejun, un tratament de estetica corporala, un masaj balinez, fitness, piscina indoor, aquagym si sauna.

Croaziera in Caraibe

O alta idee ar fi sa navighezi spre Caraibe si sa zbori inapoi cu doar 1.258 de euro. Este vorba despre o croaziera de 15 zile din portul Savona, faci o oprire la Barcelona si in Tenerife, dupa care vizitezi pitorestile insule St. Marteen, Tortola, Antigua, Santa Lucia, Martinique si Pointe a Pitre. La bordul navei Costa Mediterranea, de cinci stele, te vei bucura de rasfatul unui pachet cu pensiunea completa si intreg programul de divertisment.

Daca iti doresti sa sarbatoresti revelionul acolo unde Printul William si Kate si-au petrecut luna de miere, atunci trebuie sa mergi la Seychelles. Te poti imbarca pe nava Costa Allegra si, timp de 14 zile, vei trece prin Port Louis (Mauritius - unde vei ramane 3 zile); Mahe (Seychelles - 3 zile), Nosy Be, Diego Suarez si Tamatave (Madagascar) si St. Denis (Reunion). Daca vrei cabina interna trebuie sa platesti 3.274 de euro, iar daca doresti cabina cu fereastra o sa scoti din buzunar 3.954 de euro.

Iar daca te gandesti de pe acum la vara lui 2012, Dacris Travel te trimite in Bulgaria, in perioadele 20 mai-11 iunie si 09-20 septembrie, cand poti merge la Grand Hotel Varna, de cinci stele, pentru 37 de euro pe noapte, Hotel Dolphin, de patru stele, si Hotel Lebed, de patru stele, pentru 28 de euro pe noapte.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#oferte turism iarna, #oferte vacanta turism, #oferta vacanta iarna, #oferte turism sarbatori, #revelion 2012 oferte turism, #Craciun 2012 oferte turism , #turism
Comentarii