Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai bune oferte

Vineri, 28 Octombrie 2011, ora 12:03
1973 citiri
Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai bune oferte
Foto: Arhiva

Ai cateva zile libere si iti este foarte greu sa te decizi unde sa mergi? Ziare.com te ajuta sa gasesti oferta cea mai buna si mai avantajoasa pentru tine si cei dragi.

Halloween

Pentru ca tot se apropie Halloweenul, agentia Mara Boutique Travel iti propune sa vizitezi cateva locuri care "rimeaza" cu aceasta tema. O idee este hotelul Acasa la Dracula, de trei stele, din Poiana Brasov. Aici beneficiezi de o oferta de doua nopti la alegere in perioada 28 octombrie - 1 noiembrie. Tariful este 70 de euro de persoana si include cazare cu mic dejun, o cina cu specific de Halloween si o surpriza din partea casei.

Pe de alta parte poti merge la Bran, la pensiunea Cristal, de patru stele, in perioada 28-30 octombrie. Aici, pentru 495 de lei - camera cu demipensiune - sau 693 de lei - camera cu pensiune completa - poti beneficia si de foc de tabara si tuica fiarta.

Daca aceasta sarbatoare te prinde prin Sibiu, poti merge la pensiunea de trei stele Bassen, unde in perioada 28-30 octombrie, pentru 198 de lei, poti avea parte de cazare, mic dejun inspaimantator de bun, cina trolilor - vineri seara, cina vrajitoarelor - sambata seara, plimbare cu carutele si pranzul haiducilor, foc de tabara (la grupuri de minim 6 persoane), acces la sauna, perete de catarare, spatiu de joaca pentru copii, dans, karaoke si bal mascat.

1 Decembrie

De 1 Decembrie multe persoane au liber si pleaca prin tara, asa ca poti alege sa stai in Predeal, la hotelul Piemonte, de patru stele. In perioada 1-4 decembrie poti beneficia de o oferta de 67 de euro de persoana, care include si o cina festiva, pe 2 decembrie, cu o formatie de muzica live.

Daca vrei sa mergi la Sibiu, te poti caza la Casa Bazna, de trei stele, unde in perioada 1-4 decembrie, pentru 230 de lei, vei avea parte si de o cina festiva cu o formatie de muzica folclorica si o plimbare cu caruta.

In cazul in care vrei sa pleci din tara cu grupul de prieteni poti merge la Praga, in perioada 1-4 decembrie pentru 519 euro; la Roma, in perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, pentru 505 euro, sau in Israel, in perioada 1-7 decembrie, pentru 545 de euro.

Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai avantajoase oferte

Revelion 2011-2012

Vrei sa mergi la schi de revelion in Finlanda? Atunci opteaza pentru oferta propusa de Perfect Tour, care presupune cinci nopti de cazare la 815 euro de persoana.

Pe de alta parte poti merge in Egipt. Oferta incepe de la 1.050 euro de persoana si include opt nopti de cazare, zbor dus-intors, excursii si croaziere, plus masa.

Vrei sa sarbatoresti revelionul in stil frantuzesc? Atunci mergi la Paris, pentru un pret de la 499 de euro de persoana, patru nopti de cazare cu mic dejun, zbor dus-intors si tur panoramic.

Vacanta de shopping - ianuarie 2012

Vrei sa ajungi sa faci cumparaturi la Roma? Dacris Travel te trimite in perioada 13-16 ianuarie sau 20-23 ianuarie 2012 la Hotelul Doria, de trei stele, pentru 200 de euro, hotelul Espana, de trei stele, pentru 210 euro, hotelul Best Western Villafranca, de patru stele, pentru 240 de euro, hotelul Luce, de patru stele, pentru 230 de euro, sau hotelul Impero, de trei stele, pentru 220 de euro.

La Paris poti merge fie in perioada 13-16 ianuarie, fie intre 20 si 23 ianuarie la hotelul Atlanta Frochot, pentru 240 de euro, Holiday Inn Place d'Italie pentru 250 de euro, All Seasons Voltaire Rep, pentru 265 de euro, Mercure Gobelins Pl D'Italie, pentru 275 de euro, sau Mercure Montmartre, pentru 280 de euro.

Daca cele doua destinatii nu iti surad, poate vrei sa ajungi la Viena, unde in aceeasi perioada poti merge la hotelul Tourotel, pentru 225 de euro, Austria Trend Hotel Messe, pentru 245 de euro, sau Donauwalzer, pentru 235 de euro.

Nu ai apucat sa vizitezi Instanbulul? O poti face in perioada 13-16 ianuarie sau 20-23 ianuarie 2012. Te poti caza la hotelul Barin, pentru 215 euro, la Yigitalp, pentru 240 de euro, la Celal Sultan, pentru 255 de euro, sau Albatros Hotel Premier, pentru 255 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#oferte turism vacanta iarna, #oferte vacanta revelion, #oferte revelion 2012, #oferte iarna 2012, #mini vacanta 1 decembrie, #oferte Halloween , #turism