Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai bune oferte

Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 17:49
1960 citiri
Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai bune oferte
Foto: odyssee-montagne.com

Ne pregatim deja de Sarbatorile de Iarna si asteptam cu mare drag sa se stranga toata familia la un loc, insa pana atunci trebuie sa consulti ofertele agentiilor de turism pentru a te hotari unde iti faci cumparaturile, unde petreci Revelionul sau chiar vacanta din 2012.

Totusi, inainte de Sarbatori, Mara Boutique Travel iti propune sa mergi intr-o minivacanta la Roma, in perioada 30 noiembrie - 4 decembrie. Pentru 379 de euro de persoana te poti caza la hotelul de patru stele Keneddy si o sa ai micul dejun inclus.

In aceeasi perioada poti pleca la Milano, iar pentru 436 de euro de persoana te poti caza la hotelul Watttredici de patru stele. In pret intra si micul dejun.

Vrei sa fii mai apropae de casa? Atunci alege Budapesta. Tot intre 30 noiembrie si 4 decembrie pentru 262 de euro de persoana te poti caza la hotelul Agape Aparthotel de trei stele.

Agentia Perfect Tour te invita da faci piata de Craciun la Viena pentru preturi incepand de la 226 de euro de persoana pentru trei nopti de cazare cu mic dejun, bilet de avion si taxele de aeroport incluse.

Vrei ca Mos Craciun sa te gaseasca in Israel? Atunci trebuie sa platesti de la 493 euro de persoana pentru sase nopti cazare cu demipensiune si bilet de avion. In pret intra si vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program, excursie cu barca pe Marea Galileii.

Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai bune oferte

Revelionul in stil american. Pentru a avea parte de asa ceva vei scoate din buzunar 1.599 de euro de persoana pentru sase nopti de cazare la Waldorf Astoria de cinci stele si bilet de avion. Vrei ceva frantuzesc? Atunci mergi la Paris pentru 499 de euro de persoana, pret ce include cazare cu mic dejun, bilet de avion si tur panoramic in Paris ce va dura trei ore.

Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cateva oferte de nerefuzat

Vacanta copiilor la schi in Austria. Dacris Travel iti face cateva oferte tentante: 285 de euro de persoana in camera dubla, cu mic dejun inclus la Pension Stefanie de trei stele din Soelden. In aceeasi zona poti plati 325 de euro de persoana in camera dubla, cu mic dejun inclus.

Tot in Austria, in Mayrhofen, poti merge la hotelul Alpenschlossl de trei stele unde pentru 385 de euro de persoana beneficiezi de cazare in camera dubla si mic dejun.

In Zell Am See poti alege Pensiunea Bergheil de trei stele si pentru 225 de euro de persoana pentru camera dubla si mic dejun.

Pentru mai mult confort poti merge la hotelul Latini de patru stele. Pretul este de 525 de euro de persoana in camera dubla in regim de demipensiune.

Pentru o distractie garantata mergi in 2012 la carnavalul de la Rio de Janeiro. Agentia Perfect Tour iti ofera solutia: platesti 2.335 de euro de persoana si ai parte de opt nopti de cazare cu mic dejun inclus, bilet de avion, tur al orasului cu Corcovado si Sugar Loaf si bilet intrare la Parada scolilor de samba.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#vacanta de iarna oferte, #oferte turism Craciun, #oferte de turism Revelion , #turism