Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai bune oferte

Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 20:52
1943 citiri
Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai bune oferte
Foto: travelsplendid.ro

Sarbatorile de iarna sunt din ce ince mai aproape si daca nici acum nu te-ai hotarat unde sa le petreci, Ziare.com iti sare in ajutor oferindu-ti cateva idei.

Pentru un revelion de neuitat in Franta, Mara Boutique Travel te trimite in perioada 31 decembrie - 7 ianuarie 2012 in regiunea Rhone-Alpes, in statiunea Val Thorens, la hotelul Residence Les Temples du Soleil. Pentru doua persoane platesti 1.267 de euro, sapte nopti, cazare fara masa.

Daca vrei sa ajungi in statiunea Meribel, te poti caza la hotelul L'Eterlou, de trei stele, pentru 1.127 de euro de persoana si vei beneficia de sapte nopti cazare in camera dubla cu mic dejun.

Tot in Franta te trimite si Perfect Tour, insa la Paris, in perioada 30 decembrie - 3 ianuarie 2012. Te poti caza la hotelul Mercure Terminus Nord, de trei stele, si vei plati 499 de euro/loc in camera dubla sau 765 de euro/camera single.

Te tenteaza mai mult Elvetia? Atunci Mara Boutique Travel iti recomanda sa mergi in Bern, unde la hotelul Alpenblick, de trei stele, pentru 604 de euro de persoana te bucuri de sapte nopti cazare in camera dubla cu demipensiune. Oferta este valabila in perioada 26 decembrie - 2 ianuarie 2012. In cazul in care vrei sa ajungi la Wallis, poti merge la hotelul Christiania, de trei stele, unde vei plati 518 de euro de persoana pentru sapte nopti de cazare in camera dubla cu demipensiune.

Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cele mai bune oferte

La schi, in Austria

In cazul in care vrei sa schiezi si sa ramai cu o amintire placuta, mergi sa sarbatoresti trecerea dintre ani in Austria. Poti alege Tirol, unde platesti 504 de euro de persoana si te cazezi la hotelul Gasthof Schwarzer Adler, de trei stele, timp de sapte nopti.

Perfect Tour iti mai recomanda o mini vacanta, intre 29 decembrie si 2 ianuarie 2012, la Praga. Te poti caza la hotelul Clarion Congress, de patru stele. Tariful este de 315 de euro/persoana in camera dubla sau 540 de euro/persoana in camera single.

Ziare.com iti da idei de vacanta - vezi cateva oferte de nerefuzat

Totodata poti petrece cateva zile de vis la bordul Costa Concordia, cu tarife incepand de la 299 de euro de persoana in cabina dubla. Vei trece prin Franta, Spania si Insulele Baleare.

Te intereseaza o aventura in Africa? Dacris Travel te trimite la Casablanca in perioada 17-22 februarie 2012 sau 16-21 martie 2012. Aici te poti caza la Hotel Rivoli, de patru stele, pentru 695 de euro de persoana; hotelul Atlas Les Almohades, de patru stele, pentru 740 de euro de persoana sau Golden Tulip Farah, de cinci stele, pentru 865 de euro de persoana.

Iti mai propunem un concediu la Mediterana in Tunisia, in perioada 20-27 februarie 2012, 19-26 martie sau 16-23 aprilie 2012. In ceea ce priveste cazarea, poti alege Iberostar Belisaire, de patru stele, pentru 650 de euro de persoana in regim all inclusive, Vincci Lella Baya, de patru stele, 645 de euro de persoana in regim all inclusive, sau Aziza Thalasso Golf, de patru stele, 785 de euro de persoana in regim all inclusive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#oferte turism iarna, #oferte concediu iarna, #oferte agentii turism sarbatori , #turism
Comentarii
Poza deniutz333
deniutz333
rank 2
sarbatorile de iarna le prefer imprejurul bradului de craciun