Motive care sustin inchirierea unei masini de la ASCAR pentru vacanta de vara

Advertorial
Miercuri, 26 Iulie 2017, ora 16:44
8753 citiri
Motive care sustin inchirierea unei masini de la ASCAR pentru vacanta de vara

Sezonul vacantelor este in toi si multe persoane intampina o problema daca nu detin o masina personala sau daca tocmai in aceasta perioada masina are o defectiune si a necesitat service.

Solutia acestor probleme este cu mult mai simpla decat ar parea: inchirierea unei masini de la o firma rent a car, precum ACAR. Motivele care sustin acest demers sunt numeroase, insa cele mai importante pot fi urmatoarele:

  1. Inchirierea unei masini ofera autonomie

Cel mai probabil, multe persoane iau in calcul calatoria cu trenul pana la destinatie, insa ce vor face odata ajunsi acolo? Cel mai probabil vor dori sa viziteze si imprejurimile si vor avea nevoie de un mijloc de transport care sa nu le limiteze optiunile. In astfel de situatii, cea mai buna optiune se dovedeste a fi inchirierea unei masini pe timpul vacantei, pentru a transportul pana la destinatie, dar si pentru a explora imprejurimile sau de a face excursii scurte.

  1. Economie de bani

Sunt situatii in care pentru o familie numeroasa, preturile biletelor de tren achizitionate insumeaza mai mult decat ar costa carburantul necesar calatoriei cu o masina inchiriata. La aceste costuri se aduna si cele necesar de platit pentru serviciile de taxi de la destinatie, pentru diverse deplasari.

  1. Posibilitatea de a inchiria o masina in functie de necesitati

Uneori, masina pe care o detine o persoana poate fi foarte convenabila pentru utilizarea de zi cu zi, dar nu pentru utilizarea in vacanta. Circumstantele pot fi variate. Spre exemplu, pentru o calatorie a unui grup numeros inchirierea unui minivan se poate dovedi o necesitate. Problema se poate pune si invers. Persoana respectiva detine o masina spatioasa, dar doreste sa evadeze alaturi de o persoana pentru cateva zile si ii este mult mai comod sa inchirieze o masina de dimensiuni reduse.

In Bucuresti, exista firme de la care se pot inchiria masini care s-au gandit si la necesitatile turistilor. Spre exemplu, ASCAR.ro asigura posibilitatea inchirierii unei masini pentru persoanele care vor sa calatoreasca in tara. Oferta companiei include:

  1. Tur standard Bucuresti: masina poate fi inchiriata cu sofer. Acesta va conduce turistul in punctele cheie ale capitalei, intr-o mini-excursie de 4-5 ore.
  2. Bucuresti - Tur Panoramic: inchirierea unei masini cu sofer pentru a vedea cele mai importante puncte turistice pe care capitala le detine, in aproximativ 2 ore.
  3. Bucuresti - Full Day (7-8h): Pe langa faptul ca va putea sa viziteze timp de ore bune capitala tarii, turistul va putea fi condus la restaurante cu specific romanesc sau la un restaurant cu un alt profil, dupa cum prefera.
  4. Tur Castelul Peles Sinaia: de asemenea, intr-o duminica sau sambata in care vor sa fuga din aglomeratul Bucuresti, un cuplu de tineri poate inchiria o masina cu sofer care sa ii conduca la Palatul Peles, Sinaia, la 122 km de Bucuresti.
  5. Turul Brasovului: de asemenea, poate fi inchiriata o masina cu sofer pentru vizitarea orasului Brasov, loc in care se pot vizita numeroase obiective turistice.
  6. Tururi in Romania: nu in ultimul rand, poate fi inchiriata o masina cu sofer pentru a purta turistul in orice zona a tarii doreste acesta.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#inchirieri masini vacanta , #vacante