Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vacanta vietii tale inca asteapta? 10 hoteluri exotice unde sa o petreci (Galerie foto)

Luni, 30 Septembrie 2013, ora 21:50
4130 citiri
Vacanta vietii tale inca asteapta? 10 hoteluri exotice unde sa o petreci (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Fiecare viseaza in taina la acea vacanta despre care va spune ca i-a marcat viata. Destinatii exotice si indepartate, experiente de vis si servicii de lux - la toate ne gandim atunci cand conturam in gand vacanta perfecta.

Pornind de la aceasta idee, Business Insider a realizat un clasament inedit al hotelurilor sau complexelor turistice de lux, potrivite tocmai acestor vacante extravagante, intocmit pe baza topurilor de specialitate.

Four Season Safari Lodge, Serengeti - Serengeti National Park, Tanzania

Complexul turistic de 5 stele ofera facilitati diferite, de la meniuri traditionale, o piscina imensa, pana la activitati atipice pentru acest loc, cum ar fi plimbari in balonul cu aer cald. Cele 77 de camere imbina caracteristicile vechiului stil colonial cu texturile locale. Privelistile spectaculoase si fauna Parcului National Serengeti vor adauga un plus de dinamica vacantei tale.

Resedinta Guvernatorului, Yangon, Myannmar

Ascunsa pe o straduta laturalnica a cartierului Ambasadei din Yangon, Resedinta Guvernatorului reprezinta o oaza de liniste in mijlocul agitatiei orasului. Piscina, gradinile si serviciile exceptionale oferite in cadrul acestui conac in stil colonial iti vor asigura o vacanta exotica si linistita in acelasi timp.

Heure Bleue Palais, Essaouira, Maroc

Decorul acestei case transformate astazi in hotel de lux imbina stilul colonial cu cel marocan, in vreme ce serviciile sunt de neegalat. Oaspetii pot lua o pauza de la vizitarea atractiilor turistice atunci cand aleg sa vizioneze o productie in cadrul cinematografului din hotel sau sa faca o baie in piscina incalzita, aflata pe acoperis. Bucatarul sef pregateste zilnic meniuri sofisticate din bucataria francezo-marocana.

Hotel Benesse House, Naoshima, Japonia

Aflat pe o insula in care arta se imbina perfect cu natura, hotelul mininalist Benesse House reprezinta de fapt o capodopera in sine. Fiecare dintre cele 4 sectiuni ale sale - Museum, Oval, Park si Beach - are propriul decor temetic, cu vedere spre Seto Insland Sea. Tarifele includ acces la muzeul Benesse si galeriile sale.

Ladera, Soufriere, St. Lucia

Nimic nu se compara cu privelistile spectaculoase din Ladera, complex aflat la 335 de metri deasupra Caraibelor, intre doua turle vulcanice, numite Pitons. Fiecare camera are al patrulea perete cu vedere la peisajele de vis.

Palatul Namaskar, Marrakech, Maroc

Palatul Namaskar este o combinatie de camere private, apartamente si vile, imprastiate de-a lungul celor 12 acri de iazuri si gradini luxuriante. Complexul include si un spa feng shui, iar cei dornici de mai multa actiune si aventura pot opta pentru calatoriile in muntii Atlas sau excursiile pe timp de noapte, in desert.

Pirgos Mavrochimali, Limeni, Grecia

Acest complex turistic fortificat a apartinut in trecut vechii familii Mavromichalis. Cele 13 camere, situate in turn, mai multe terase grupate, cu detalii arhitecturale impresionante - toate sunt incluse in cadrul Pirgos Mavrochimali. Locatia este ideala pentru a explora si piesajul Peninsulei Mani.

Refugia Lodge, Chiloe, Chile

Oaspetii cazati in complexul format din 12 camere simt uneori ca se afla pe marginea lumii. Refugia Lodge este situata acolo unde padurile intalnesc Oceanul Pacific, in partea de sud a Peninsulei Rilan, in Chile. Refugia combina designul indraznet cu elemente inspirate din natura. Turistii pot opta si pentru excursii culturale sau ceva mai dinamice.

Tongabezi Lodge, Livingstone, Zambia

Localizat in amonte fata de cascada Victoria, complexul de vile si case ofera un cadru spectaculos si unic. In timp ce unele case sunt construite in stanca, incorporand elementele padurii in cadrul arhitecturii, altele sunt situate de-a lungul raului, beneficiind de punti private. Deseori, oaspetii pleaca in excursii alaturi de ghizi personali.

Uma by Como, Punakha Valley, Bhutan

Privelistile uimitoare sunt punctele forte ale acestui hotel indepartat, ce cuprinde 11 camere cu design spectaculos. Locatia este excelenta pentru drumetii montane, in Punakha Valley. Felurile de mancare traditionale pot fi servite fie la restaurantul hotelului, fie pe o terasa privata sau pe malul raului Mo Chu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#hoteluri lux cazare, #hoteluri lux vacanta, #hoteluri extravagante poze, #complex turistic lux , #vacante