Vacantele de Revelion, mai ieftine decat anul trecut

Duminica, 11 Octombrie 2009, ora 12:07
3508 citiri
Vacantele de Revelion, mai ieftine decat anul trecut

Pana la sfarsitul anului si pana la sarbatorile de iarna au mai ramas mai putin de 3 luni si multi romani au inceput deja sa isi planuiasca vacanta de iarna.

Si agentiile de turism au iesit la rampa cu diverse oferte, care mai de care mai tentate, atat in destinatii din tara cat si din strainatate.

Sunt destinatii pe toate gusturile si preturi pentru toate buzunarele. Mai mult, vesti bune de la presedintele ANAT, Traian Badulescu, care a anuntat ca preturile pentru o mini-vacanta de Revelion pot scadea cu 10-20% fata de anul trecut, ca urmare a crizei.

Totodata, el a precizat ca anumite hoteluri au anuntat si early booking (rezervari din timp - n.red.), precum si oferte speciale de genul platesti cinci nopti si stai sapte, precum si reduceri pentru copii.

Asadar, daca vreti sa petreceti sarbatorile de iarna in Romania, la Rasnov, o noapte de cazare costa 400 de lei de persoana. Masa festiva de Revelion costa 150 lei, de persoana, cu bautura la discretie, dar ea poate fi pregatita si aranjata si de catre oaspeti.

In pensiunile de la Moeciu, pentru o noapte de cazare in preajma sarbatorilor de iarna scoateti din buzunar de la 60 de lei pana la 300 de lei. Este adevarat, unde este mai ieftin nu aveti parte de toate serviciile, dar este suficient pentru cei care vor sa se odihneasca si sa cheltuiasca putini bani.

Cei care vor sa mearga in Prahova, la Cheia, trebuie sa stie ca o noapte de cazare costa intre 70 de lei si 175 de lei. Cabanele cu tarife mai mari sunt clasificate la 3 stele.

Romanii cu dare de mana si care vor sa plece din tara de sarbatorile de iarna pot alege Austria. La Innsbruck, schiorii platesc de la 350 de euro pentru patru nopti, iar in Tirol opt zile costa circa 650 de euro.

Cei care vor vreme calda de sarbatori, pot merge in Egipt, la Sharm el Sheikh. Pentru 7 nopti de cazare la un hotel cu All Inclusive, in perioada 26 decembrie - 2 ianuarie, veti plati 594 de euro de persona.

Oricum, indiferent daca va hotarati sa va petrececti vacanta de iarna in Romania sau strainatate, trebuie sa va faceti rezervare din timp, pentru a fi siguri ca gasiti un loc in statiunea preferata.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#vacanta sarbatori iarna, #Revelion Craciun vacanta, #cost sarbatori iarna , #vacante